Gvardiola: Uskoro odluka o mojoj budućnosti

"Sve će se znati narednih dana. Razgovaraću sa pomoćnikom Titom Viljanovom i predsjednikom Sandrom Roselom i zajedno ćemo da vidimo šta je najbolje za klub", rekao je Pep...
0 komentar(a)
Gvardiola, Foto: BETA/AP
Gvardiola, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 25.04.2012. 10:53h

Nakon eliminacije od Čelzija u polufinalu Lige šampiona, Pep Gvardiola nije imao kud - istakao je da će njegova budućnost u katalonskom klubu biti poznata narednih dana.

"Sve će se znati narednih dana. Razgovaraću sa pomoćnikom Titom Viljanovom i predsjednikom Sandrom Roselom i zajedno ćemo da vidimo šta je najbolje za klub. Razgovaraćemo o svemu, o situaciji u klubu i donijeti odluke za koje je došlo vrijeme", rekao je Gvardiola.

Španski mediji vjeruju da je Gvardioli ovo posljednja sezona na klupi Barse i da je eliminacija od Čelzija samo ubrzala tu odluku.

Treneru Barse na kraju sezone ističe ugovor, a on je više puta u posljednje vrijeme odbijao da priča na temu da li će da bude produžen.

O eliminaciji Gvardiola nije bilo lako da priča.

"Mislim da je fudbal ponekad takav. Imam osjećaj da ovo jednostavno nije naša godina. Čini se da nam neke stvari nisu išle", kazao je Gvardiola.

Trener Katalonaca se javno zahvalio Lionelu Mesiji i time valjda želio da utiša kritičare koji su se okomili na Argentinca.

"Mesiju želim da zahvalim, njegova je zasluga što smo stigli do ovdje. Sada mu se zahvaljujem više nego ikad, moje divljenje prema njemu je bez granica. Način na koji nas vuče naprijed i na koji igra je izuzetan", istakao je Gvardiola.

Bonus video: