ŠTRAJK SE NASTAVLJA

U Mogrenu nema para dok ne legne rata za Janka Simovića

Nakon sastanka sa upravom igrači su između sebe vijećali da li da se vrate treninzima ili nastave sa štrajkom, a odgovor će se znati danas, kada je trener Brano Milačić zakazao novi trening
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 18.04.2012. 06:53h

Štrajk fudbalera Mogrena, makar za sada, nije urodio plodom – uprava kluba je na jučerašnjem sastanku saopštila da trenutno nema para, te da u ovom trenutku nije u mogućnosti da ispuni zahtjeve fudbalera, kojima se duguju plate od kraja prošle godine.

I novca vjerovatno neće biti dok ne legne rata iz kijevskog Dinama od nedavne prodaje štopera Janka Simovića, bila je takođe poruka uprave aktuelnog šampiona.

Čelnici budvanskog kluba su, kako nezvanično saznajemo, stavili igračima na volju da sami i pojedinačno odluče da li da treniraju ili ne. Oni fudbaleri koji se ne budu pojavljivali na treninzima neće biti u sastavu za prvenstvene utakmice, što bi vjerovatno trebalo da bude jedina "sankcija".

Nakon sastanka sa upravom igrači su između sebe vijećali da li da se vrate treninzima ili nastave sa štrajkom, a odgovor će se znati danas, kada je trener Brano Milačić zakazao novi trening.

Nezadovoljstvo igrača Mogrena zbog neispunjenih obaveza je dugo tinjalo i definitivno je kulminiralo u ponedjeljak.

Nakon što su u Grblju prekinuli seriju od tri vezana trijumfa, fudbaleri dvostrukog crnogorskog šampiona su odlučili da prekidom rada izraze nezadovoljstvo.

Budvani u nedjelju igraju na Lugovina protiv Mladosti. U kakvom sastavu, možda će biti poznato danas.

Preporučujemo za Vas