Slavlje Grblja uz trubače

Navijači Grblja bili su u transu - prvu pobjedu u nastavku sezone domaćin je proslavio uz trubače koji su se posle utakmice sa Mogrenom pojavili ispred svlačionice
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2012. 08:28h

Grbljani su upisali prvu proljećnu pobjedu protiv Mogrena (1:0), a baš kao i sredinom marta kada su komšijski rivali remizirali u Radanovićima i jučerašnji dvoboj protekao je u otvorenoj borbi.

Grbljani su u finišu došli do pobjedonosnog pogotka - Kaluđerović je posle Lađićevog kornera sa desne strane, glavom zatresao mrežu gostiju u 79. minutu.

"Nadigrali smo velikog rivala, stvorili smo više šansi i konačno bolju igru krunisali pobjedom. Strpljivo smo čekali prvu pobjedu i na kraju zasluženo slavili. Mladi igrači su potvrdili da zaslužuju povjerenje", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Bilo je, inače, dosta šansi na obje strane - već u osmom minutu Lađić je oštro šutirao ali je golman Šćekić dobro odreagovao. Pet minuta kasnije Đorđević je proigrao Bakića, ali je golman Grbljana Mileta Radulović odlično intervenisao. Kapiten Budvana ubrzo je imao još jednu šansu ali je bio neprecizan, dok je u 38. minutu Mogren imao veliku sreću - Lađić je pogodio stativu, a potom Kaluđerović prečku Šćekićevog gola.

Nakon toga Goran Jovanović je prvi put zaprijetio iz “slobodnjaka”. U nastavku je prvo Pepić zaprijetio, a nakon odbijene lopte Kaluđerović šutirao, a lopta očešala prečku.

Budvani su uzvratili, Vujović je imao dvije odlične šanse ali je oba puta golman Radulović bio uspješniji. Nakon Kaluđerovićevog gola, Mogren je krenuo u juriš, pa se domaćinu otvorio prostor u napadu... Nikolić, međutim, nije najbolje reagovao u nekoliko navrata.

"Domaćin je zasluženo slavio, njihovo htjenje i volja bili su iznad svega. Mi smo potpuno podbacili - moja ekipa kao da je otišla na izlet, nije se potrošila ni u fizičkom ni u taktičkom pogledu", rekao je Branislav Milačić, trener Mogrena.

GRBALJ - MOGREN 1:0

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 300. Sudija: Darko Gašić (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Đuranović (Podgorica), Miloš Asović (Berane). Strijelac: Kaluđerović u 79. minutu. Žuti kartoni: Lađić, Đurovic (Grbalj), Radišić (Mogren).

Grbalj: M. Radulović 7, N. Radulović 7,5, Glavan 7 (Manojlović 6,5), Mikijelj 7, Bogdanović 7, Janković 7,5, Jovanović 7, Kaluđerović 7,5, Pepić 6,5 (Nikolić), Mićić 8, Lađić 6,5 (Mršulja).

Mogren: Sćekić 7,5, Ivanović 7, Radišić 6,5, Kapisoda 6,5, Krstić 6, Ćulafić 6,5, Tatar 6,5, Bakić 6,5 (Zec), Mirković 6,5, Vujović 6, Đorđević 7.

Galerija

Bonus video: