Real remizirao, Barsa na minus četiri

Tim Žozea Murinja zaustavljen na svom terenu protiv Valensije (0:0), pa je već sada jasno da će titula da se odluči u foto-finišu...
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ronaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.04.2012. 22:09h

Real je ispucao sve moguće kredite i sada ga čeka pakao do kraja sezone - nakon večerašnjeg remija bez golova sa Valensijom, trećeg u Primeri u posljednjih pet kola, Madriđani imaju svega četiri boda više od Barselone.

Ne tako davno Barsa je izgledala daleko, tim Žozea Murinja je imao 10 bodova prednosti, ali cijela Španija sada vjeruje da će titula da se odluči u foto-finišu.

Real je i u ovom meču stvorio mnogo šansi (briljirao je golman Valensije Guaita), ali je lako mogao i da izgubi sva tri boda, jer je Valensija u posljednjih pet minuta propustila zicere preko Pabla Ernandesa i Đordija Albe.

„Merengesi”, međutim, nemaju vremena da kukaju, jer ih već u srijedu čeka novi težak meč - protiv gradskog rivala Atletika na „Visente Kalderonu”.

Ni utakmica sa Barsom nije tako daleko (22. aprila na „Nou Kampu”), pa je jasno da Murinjo više ne može da bude spokojan...

Rezultati

REAL M. - VALENSIJA 0:0

LEVANTE - ATLETIKO M. 2:0

Valdo 1, Kone 10.

ATLETIK B. - SEVILJA 1:0

Ljorente 47.

MAJORKA - GRANADA 0:0Sjutra

MALAGA – RASINGSubota

ESPANJOL - SOSIJEDAD 2:2

RAJO - OSASUNA 6:0

HETAFE – SPORTING H. 2:0

SARAGOSA - BARSELONA 1:4

BETIS - VILJAREAL 3:1

Bonus video: