Grbalj protiv Petrovca za prekid negativne serije

"Nedavno smo poraženi u Petrovcu u lošim uslovima za igru, a domaćin je imao i sreću za saveznika. Sada očekujem potpuno drugačiju priču", kazao je Mileta Radulović, golman Grblja.
0 komentar(a)
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.04.2012. 07:29h

Grbljani dočekuju Petrovac sa ciljem da izađu iz začaranog kruga - ekipa iz Radanovića je pretrpjela tri uzastopna poraza i osvojila samo bod u nastavku sezone (remizirala sa Mogrenom).

"Očekujemo da možemo da napravimo pozitivan rezultat kojim bismo izašli iz krize. Treba nam samo jedna pobjeda da otklonimo sve brige i zaboravimo sve što je bilo. Nedavno smo poraženi u Petrovcu u lošim uslovima za igru, a domaćin je imao i sreću za saveznika. Sada očekujem potpuno drugačiju priču", kazao je Mileta Radulović, golman Grblja.

I Petrovac traži izlazak iz lošije serije. Primarni cilj je ostvaren, ali se „ nebo-plavi“ ne odriču ni borbe za Evropu. Samo trijumf na teškom, gostujućem terenu može da zadovolji ambicije izabranika Milorada Malovrazića. Bez suspendovanih Mihailovića i Golubovića posao će biti dodatno otežan.

"Domaćin će sigurno pokušati da dođe do sva tri boda, a ni mi se nećemo braniti, što sigurno garantuje dopadljivu predstavu. Na povrede se i dalje žale Dragićević i Graovac, imamo još nekoliko rekonvalescenata, tako da nas čeka težak posao. Želimo da lošu seriju stavimo po strani i zabilježimo rezultat koji bi nas ponovo vratio na staru stazu. Rivala dobro poznajemo, znamo sve njihove prednosti i mane", rekao je Rudolf - Roki Marčić, pomoćni trener Petrovca.

Grbalj - Petrovac

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Dragiša Drljević (Berane). Početak u 15.30 časova.

Grbalj (4-4-1-1): M. Radulović - Magud, Mikijelj, N. Radulović, A. Jovanović - G. Jovanović, Mršulja, Bogdanović, Janković - Lađić - Kaluđerović.

Petrovac (4-4-2): Popović - Ma. Radulović, Mrvaljević, Mikijelj, Grbović - Šofranac, Jovanović, Marković, Leverda - Živković, Zvicer.

Bonus video: