Milačić: Prethodna dešavanja su nas zbližila

Budvani će biti oslabljeni zbog neigranja kapitena Marka Bakića, koji ima povredu leđa
52 pregleda 0 komentar(a)
Brano Milačić, Foto: Luka Zeković
Brano Milačić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 31.03.2012. 09:35h

Budvani dočekuju Berane nakon turbulentne sedmice koja je počela negodovanjem igrača zbog nagomilanih dugovanja, a nastavila se prekidom treninga na Jazu (zbog nezadovoljnih vlasnika zemljišta).

Iz kluba je, međutim, najavljeno da je problem oko terena na Jazu već riješen, a igrači su dobili obećanja da će im se izmiriti dugovi. A podmlađenom Mogrenu predstoje nova iskušenja protiv tima koji je preporođen u nastavku sezone...

"Sva dešavanja nas nisu poremetila, naprotiv, dodatno su nas zbližila. Neće biti negativnih posljedica, a da li će biti onih pozitivnih - ostaje da se vidi. Čeka nas vrlo teška utakmica protiv ozbiljne i dobro pripremljene ekipe koja je savladala Sutjesku i Lovćen, a remizirala protiv Rudara. Nema lakih utakmica, svako se bori za nešto - za titulu, plasman na evro-scenu ili opstanak, odnosno baraž. Jedino Mladost i donekle Grbalj nemaju tu vrstu opterećenja", rekao je Branislav Milačić, trener Mogrena.

Budvani će biti oslabljeni neigranjem kapitena Marka Bakića, koji ima povredu leđa...

Beranci su u nastavku sezone osvojili sedam bodova na tri odigrana meča (pobjede protiv Sutjeske i Lovćena i remi sa Rudarom), dok su utakmicu sa Dečićem izgubili za zelenim stolom, nakon čega im je Disciplinska komisija oduzela bod.

Četa Slobodana Đukića danas će biti oslabljena neigranjem Rajkovića koji je zaradio crveni karton u prošlom kolu, a pravo nastupa zbog parnih kartona nemaju Rugovac i Cimbaljević.

"Nadam se da smo svima dokazali da možemo da odigramo maksimalno angažovano i požrtvovano, da možemo da budemo tvrd orah svima. U gostima smo možda i opasniji, borićemo se na pravi način tokom svih 90 minuta. Ne idemo da se branimo, svuda igramo na tri boda, tako će biti i u Budvi", poručio je Marko Lalević, kapiten Berana.

Mogren - Berane

Budva - Stadion Lugovi. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica) i Jovica Tatar (Podgorica). Početak u 15.30 časova.

Mogren (4-3-2-1): Šćekić (Butorović) - Ivanović, Kapisoda, Radišić, Krstić - Tatar, Mirković, Ćulafić - Đorđević, Stevović - Vujović.

Berane (4-1-4-1): Aković - Kuč, Cimbaljević, Vučinić, Lutovac - Šćekić - Radović, Bojović, Zejnilović, Selimović - Lalević.

Bonus video: