Petrovac želi da dostigne Zetu

Zeta je nakon lošeg starta (poraz od Rudara i tri remija bez gola) istopila značajnu prednost u odnosu na Petrovčane. Domaćin trenutno ima samo tri boda manje od tima iz Golubovaca
59 pregleda 0 komentar(a)
Zeta - Petrovac, Foto: Boris Pejović
Zeta - Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 31.03.2012. 07:28h

Nakon serije dobrih rezultata Petrovčani su doživjeli dva uzastopna poraza (od Budućnosti u prvenstvu i Rudara u Kupu), ali je to stavljeno po strani.

Stiže rival iz vrha, ekipa Zete koja ima kvalitetan kolektiv i pojedince koji su sposobni da u svakom trenutku riješe meč.

Oprez je na stadionu pod Malim brdom dodatno potreban - domaćini žele nastavak pozitivne serije pred svojim navijačima, a dueli dva današnja rivala uvijek su obilovali uzbuđenjima.

"Ne želimo da se vraćamo u prošlost, okrećemo se novim obavezama. Želimo da prekinemo lošu seriju i vratimo optimizam pred naredna iskušenja. Stiže Zeta, mislim da nije potrebno trošiti riječi o kvalitetu rivala koji je i ove godine pokazao da mu je mjesto u vrhu. I dalje kuburimo sa povredama, a ovog puta u timu neće biti Zvicera i Lukovića. Pokušaćemo da osvojimo sva tri boda i vratimo mir u kuću", rekao je Nemanja Popović, iskusni čuvar mreže Petrovca.

Zeta je nakon lošeg starta (poraz od Rudara i tri remija bez postignutog pogotka) istopila značajnu prednost u odnosu na Petrovčane. Domaćin trenutno ima samo tri boda manje od tima iz Golubovaca...

"Nisam nezadovoljan kako smo igrali, naprotiv. Volio bih da mi ekipa igra uvijek kao u prvom poluvremenu protiv Mogrena. Nemamo krizu igre, a glavni problem je u realizaciji. Petrovac će nakon dvije teške utakmice pokušati sve da napravi dodatni proboj ka vrhu. Mi smo u prednosti, jer je domaćin umorniji. Vjerujem da ćemo postići gol, da ćemo ispraviti ono što smo zabrljali u prva četiri proljećna kola. Hendikep je što ne možemo da računamo na beka Miloša M. Radulovića i Božovića, koji imaju parne kartone, dok Kalačević, Boljević i Vujačić u minulom periodu nisu trenirali sa nama zbog obaveza u omladinskoj reprezentaciji. Ima dosta dilema, vidjećemo ko će biti u najužoj konkurenciji", kaže Rade Vešović, trener Zete.

Petrovac - Zeta

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Blažo Bogdanović (Nikšić), Neđeljko Grubović (Bijelo Polje). Početak u 15.30 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Graovac, Mikijelj (Grbović), Mihailović - Šofranac, Golubović, Muhović, Jovanović - Leverda, Živković.

Zeta (4-3-2-1): Ivanović - A. Dabić, M. B. Radulović, Kaluđerović, Novović - Peličić, Zlatičanin, Burzanović - Došljak, Knežević - Korać.

Bonus video: