Roma u junu dovodi Fernanda Toresa?

Jedan igrač je na putu da napusti Čelzi. Naime, 34-godišnji Didije Drogba sa suprugom Lalom Diakite već provjera škole u Kini, koje će pohađati njihova djeca
0 komentar(a)
Fernando Tores, Foto: Beta/AP
Fernando Tores, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.03.2012. 10:21h

Antonio Sanc, menadžer Fernando Toresa, nagovjestio je mogućnost da bi napadač Čelzija tokom ljetnjeg prelaznog roka mogao da pređe u redove Rome.

"Plavci“ nastoje da se oslobode igrača koga su januara prošle godine platili Liverpulu 50 miliona funti, a koji do sada nije pokazao ni djelić onog što je prikazivao na "Enfild roudu“.

"Mi znamo za novi američki projekat u Romi, želju da dovede Fernanda i filozofiju menadžera Luis Enrikea. Međutim, ako ga Roma zaista želi, onda će morati da razgovara sa Čelzijem. Italijanski šampionat je kvalitetan, ali nismo počeli razgovore ni sa Romom ni sa Juventusom“, rekao je Sanc.

Tores je posljednjim igrama najavio da bi mogao da uđe u pravu formu, jer mu privremeni menadžer Roberto Di Mateo daje više slobode u igri, a i ima više povjerenja u njega od Andre Viljaš-Boaša.

Za pet mjeseci koliko je Portugalac vodio Čelzi, Tores nije postigao nijedan pogodak.

"Sa Viljaš-Boašom on nije imao toliku sigurnost, ali dolaskom Di Mateo je dobio povjerenje koje zaslužuje. Mi ćemo procijeniti budućnost u narednim mjesecima. Fernando ima ugovor na četiri godine sa Čelzijem, on želi da ostane. Međutim, niko ne zna šta donosi prelazni rok“, zagonetan je bio Sanc.

Jedan igrač je na putu da napusti Čelzi.

Naime, 34-godišnji Didije Drogba sa suprugom Lalom Diakite već provjera škole u Kini, koje će pohađati njihova djeca.

U Šangaj Šenuu su toliko sigurni u dolazak reprezentativca Obale Slonovače, da su već počeli da reklamiraju da će Drogba 24. juna imati debi u Superligi.

Kinezi su su već potpisali ugovor sa jednim bivšim igračem Čelzija, a u pitanju je Francuz Nikolas Anelka, koji zarađuje 200.000 funti nedjeljno.

Bonus video: