Radulović: Pobjeda karaktera

"Primili smo gol, ali odmah reagovali i izjednačili. To mogu samo pravi momci, igrači sa karakterom"
0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.03.2012. 20:15h

Podmlađeni Mogren je nakon dva remija, pretrpio prvi poraz u nastavku sezone...

"S obzirom da smo u uvodnoj fazi takmičenja, derbi je bio sasvim korektan. Imali smo šansi, Budućnost je takođe imala svoje i njena pobjeda je zaslužena. Naša dva štopera su pala u nastavku, Kapisoda je zapravo igrao dok je imao snage. Uspjeli smo da povedemo, ali je Budućnost u istom minutu izjednačila. To je u psihološkom smislu okrenulo meč", rekao je Branislav Milačić, trener Mogrena.

Šef struke Budvana potom je na interesovanje predstavnika “sedme sile” podrobnije analizirao učinak tima, prije svega štoperske linije...

"Pa, ovo nam je treća štoperska linija! Prva je bila Batak - Simović, druga Kapisoda i Radišić, koji je sada povrijeđen. A Veselinović i Redžović nemaju taj kvalitet na ovom nivou. Imamo rješenje u mladom Baošiću, ali nisam htio da ga stavim u tim u ovakvom meču. Strah me bilo da ga ne “izgorim”. On, međutim, može da bude “strašan” igrač za narednu sezonu", dodao je Milačić.

Bakić i Đorđević?

"Oni daju sve od sebe, a vidjeli ste Đorđevića koji je u prethodnom meču u srijedu dobio jedan udarac. Bakić mora mnoge stvari da promijeni, nesiguran je sa loptom...On sada ima glavnu ulogu, da predvodi igru, ali radi se o mladom igraču i sigurno da je to težak zadatak. Sigurno je, međutim, da napreduje kako treba", zaključio je trener Mogrena.

A trener Budućnosti Miodrag Radulović odahnuo je nakon poraza od Rudara, njegov tim održao je korak za novim liderom koji je bio uspješniji od Zete (slavio sa 1:0).

"Čestitke mojim igračima na borbenosti i karakteru, nije bilo lako posle meča sa Rudarom. Pripreme u Antaliji produžile su nam klupu - Kalezić, Nikač, Golubović i Marko Vukčević pokazali su da imaju potencijal", rekao je Radulović, a potom se osvrnuo i na detalje sa Lugova...

"Otvorili smo utakmicu kako treba, pogodili stativu, potom i prečku u uvodnim minutima. Primili smo gol, ali odmah reagovali i izjednačili. To mogu samo pravi momci, igrači sa karakterom. Govorio sam i posle meča sa Rudarom da smo fizički spremni, to se vidjelo i kada smo ostali bez dvojice igrača, a potvrdilo se i u ovom meču. Ovo je uspjeh, velika pobjeda mojih igrača", zaključio je trener Budućnosti.

Bonus video: