Grbljani do boda sa desetoricom

Grbljani su naplatili veliku borbenost i izjednačili u 82. minutu - Dejan Pepić je osam minuta po ulasku u igru efektnim šutem sa 25 metara postavio konačan rezultat.
0 komentar(a)
Grbalj-Mogren, Foto: Radoje Milić
Grbalj-Mogren, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 15.03.2012. 09:28h

Grbljani su osvojili bod protiv komšija sa Lugova, iako su od 19. minuta igrali bez isključenog Carevića, koji je skrivio penal i zaradio crveni karton zbog faula nad Đorđevićem. Budvani, međutim, nisu iskoristili najstrožu kaznu - Mileta Radulović je maestralno odreagovao i zaustavio šut Vujovića.

Aktuelni šampion je, ipak, poveo u 30. minutu kada je Đorđević krunisao lijepu akciju u kojoj su učestvovali Stevović i Bakić.

U nastavku je Đorđević imao šansu da poveća vođstvo Budvana, dok je u 69. minutu poslužio Bakića, ali je ovaj sa desetak metara šutirao preko prečke.

Gosti su se u nastavku orijentisali na kontre, ali tresla se samo njihova mreža. Grbljani su naplatili veliku borbenost i izjednačili u 82. minutu - Dejan Pepić je osam minuta po ulasku u igru efektnim šutem sa 25 metara postavio konačan rezultat. Domaćin je nakon toga u dva navrata zaprijetio golmanu Mogrena Butoroviću, mogao je da osvoji i čitav plijen...

"Čestitam mojim igračima na velikoj borbenosti i upornosti, osvojili smo bod, iako nismo bili kompletni. Pokazali su da se ne predaju, odnosno da znaju da se bore do kraja", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

"Mislili smo da ćemo protiv Grblja ispraviti rezultat iz prvog kola, imali smo i penal, dosta šansi, rano došli do vođstva... Na kraju smo se možda i povukli, i ostali bez dva boda nakon jednog udarca. Sada nas čeka težak meč protiv Budućnosti, ali nadam se da možemo da odigramo dobro i pobjedom nadoknadimo ovo što smo propustili u prva dva kola", rekao je Luka Đorđević, strijelac gola za Budvane.

Grbalj- Mogren 1:1

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 500. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Vladan Todorović (Nikšić). Strijelci: Pepić u 82. minutu za Grbalj, a Đorđević u 3O. minutu za Mogren. Crveni karton: Carević u 19. minutu (Grbalj). Žuti kartoni: N. Radulović, Mićić (Grbalj), Radišić, Redžović (Mogren).

Grbalj: M. Radulović 8, Janković 7, Bogdanović 7, Carević 5, Glavan 7, N. Radulović 7, Mićić 7, Jovović 5 (Pepić 7), Macanović 5 (Lađić 6), Nikolić 5,5 (Kaluđerović), Milić 6.

Mogren: Butorović 7, Ivanovic 6, Krstić 6 (Racković), Redžović 6,5, Radišić 7, Tatar 7, Mirković 6,5 (Đoković), Bakić 6,5, Đorđević 8, Stevović 6, Vujović 5 (Ćulafić).

Bonus video: