Drašković: Na pobjedu

"Idemo na pobjedu, jer je to naša obaveza, iako je Petrovac minule jeseni da ima dobar tim i velike ambicije", istakao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.03.2012. 08:11h

Drugi dio šampionata, u kojem će sa renoviranim timom pokušati da sačuvaju prvoligaški status, fudbaleri Bokelja otvaraju mečom se Petrovcem.

"Odigrali smo broj kontrolnih utakmica tokom pauze, ali borba za bodove je nešto sasvim drugo u odnosnu na pripremne utakmice. Idemo na pobjedu, jer je to naša obaveza, iako je Petrovac minule jeseni da ima dobar tim i velike ambicije", istakao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Jesenja bodovna zaliha Petrovcu garantuje mirniju proljećnju polusezonu na psihološkom planu. Dobre partije u prvom dijelu, ipak, obavezuju sastav Milorada Malovrazića da i u nastavku prvenstva opravda epitet najprijatnijeg iznenađenja šampionata.

Prelazni rok nije donio velika uzbuđenja pod Malim brdom, a najveće pojačanje leži u činjenici da sa gotovo istim sastavom ulaze u nove bitke na dva fronta.

"Spremno dočekujemo nastavak prvenstva, a ambicije su nam slične kao i u prvom dijelu. Najvažnije je da smo zadržali gro ekipe na okupu, da pozitivna atmosfera vlada u klubu, da svaki fudbaler sa jednakom željom ulazi u iskušenja koja ih očekuju. Svaki početak je težak, ali mi imamo svoju računicu iako će domaćin sve pokušati da dođe do sva tri boda. Bokelj je naročito neugodan na domaćem terenu, ali i mi želimo nastavak pozitivne serije. Imamo malih kadrovskih problema, na povrede se žale Mihailović, Zvicer i Vujačić... Idemo u Kotor da odigramo još jednu dobru utakmicu", rekao je šef struke Petrovca Milorad Malovrazić.

Bokelj - Petrovac

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 14.30 časova.

Bokelj (4-4-2): Petković - V. Pavićević, Vuković, Koljenović, Todorović - Vušurović, Kasalica, S. Pavićević, Krsmanović - Makarić, Stojanović.

Petrovac (4-2-3-1): Popović - Radulović, Graovac, Mikijelj, Grbović - Šofranac, Golubović - Muhović, Marković, Jovanović - Živković.

Bonus video: