Argentina se izvinila Rusiji zbog "savjeta" kako odvući Ruskinje u krevet

"Žalimo zbog ove greške, koja je bacila u sjenku značaj i konstantnu edukaciju koji Fudbalski savez Argentine obavlja među ljubiteljima fudbala. Ovo poglavlje je greškom štampano iz radne verzije, a ne odražava stavove zvaničnika našeg fudbalskog saveza", navodi se u saopštenju
1 komentar(a)
rusija, Foto: Sputniknews.com
rusija, Foto: Sputniknews.com
Ažurirano: 16.05.2018. 17:19h

Fudbalski savez Argentine izvinio se javnosti i Rusiji zbog "neumjesnih komentara koji su se greškom našli u priručniku za Svjetsko prvenstvo".

Jedno poglavlje u priručniku ima naziv:

"Šta bi trebalo da uradiš da dobiješ priliku kod ruske djevojke", a u njemu su, između ostalog, i rečenice:

"Mnogi muškarci, jer su Ruskinje lijepe, samo žele da ih odvuku u krevet. Možda i one to žele, ali Ruskinje su takve da vole da osjećaju da su važne i jedinstvene. Savjet - ponašajte se prema njima kako dolikuje. One vole muškarce koji sa inicijativom i ako niste jedan od takvih - imate vremena da vježbate na samopouzdanju".

"Žalimo zbog ove greške, koja je bacila u sjenku značaj i konstantnu edukaciju koji Fudbalski savez Argentine obavlja među ljubiteljima fudbala. Ovo poglavlje je greškom štampano iz radne verzije, a ne odražava stavove zvaničnika našeg fudbalskog saveza", navodi se u saopštenju.

Bonus video: