Real torpedovao Espanjol, opet je na plus 10

Murinjova ekipa je već postigla 85 golova u prvenstvu ove sezone, pa sopstveni rekord od 107 pogodaka i ne izgleda daleko, jer je do kraja ostalo još 13 kola
0 komentar(a)
Real, Foto: Beta/AP
Real, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.03.2012. 22:54h

Real je i dalje na sigurnom, i nakon 25. kola je zadržao prednost koja mu garantuje miran san u trci za titulu sa Barselonom.

Tim Žozea Murinja je deklasirao Espanjol (5:0), pa je i dalje 10 koraka ispred aktuelnog šampiona. Realu je sinoćnji trijumf bio 10. uzastopni u Primeri - posljednji put „merengesi” su zaustavljeni od Barse u decembru prošle godine, a i prije tog duela u Madridu su imali seriju od 10 pobjeda...

Murinjova ekipa je već postigla 85 golova u prvenstvu ove sezone, pa sopstveni rekord od 107 pogodaka i ne izgleda daleko, jer je do kraja ostalo još 13 kola.

Real je otvorio protivnika u 24. minutu preko Kristijana Ronalda, a Sami Kedira je u 36. riješio pitanje pobjednika. U nastavku su mrežu gostiju pogađali Gonzalo Iguain (dvostruki strijelac) i Kaka.

Valensija je golom Fegulija osvojila tri boda u Granadi, a Atletik Bilbao je u baskijskom derbiju savladao Sosijedad.

Oba gola za domaćina je postigao Susaeta i time vratiuo svoju ekipu na četvrto mjesto na tabeli (ima isti broj bodova kao Malaga).

Saragosa je nakon preokreta savladala Viljareal (2:1), a pobjedonosni gol je dao Minero u 93. minutu.

Bonus video: