Krasić pozajmljen Zenitu

Zenitu je bilo neophodno pojačanje poslije povrede Danija, pa je ugrabio Krasića, kojeg na kraju sezone može da otkupi
0 komentar(a)
Krasić, Foto: REUTERS
Krasić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 16.02.2012. 15:37h

Saga o Milošu Krasiću je završena - plavokosi vezista pozajmljen je Zenitu na šest mjeseci, čeka se samo da to potvrde i klubovi.

Fudbaler koji je po dolasku iz CSKA bio najbolji igrač Juventusa u prvoj polovini prošle sezone, ove gotovo da i nije igrao.

Nesuglasice sa Antoniom Konteom bile su toliko velike da je 27-godišnji srpski reprezentativac više vremena proveo na tribinama nego na klupi, a pogotovo na terenu.

Bilo je priča da će otići u Englesku ili Njemačku, ali je nakon završetka prelaznog roka jedina opcija bila Rusija.

Zenitu je bilo neophodno pojačanje poslije povrede Danija, pa je ugrabio Krasića, kojeg na kraju sezone može da otkupi.

Torinski "Tutosport" na naslovnoj strani portala objavio je veoma zanimljiv naslov, uz "prevod" na italijanski - Dasvidania. A da svidanja znači doviđenja...

Naslov portala torinskog "Tutosporta"

"Krasić dolazi? Ako je to tačno, srećan sam. Veoma je dobar igrač, to je i pokazao u prvom periodu u Juventusu. Igrao je za CSKA i poznaje dobro prilike u ligi i zna ruski jezik, što je prednost. A nama je neophodan igrač koji može odmah da pomogne", rekao je trener Zenita Lućano Spaleti za "Skaj sport".

Novinari ruskog "Sport ekspresa" izvukli su zanimljivu statistiku - Krasić u 14 mečeva u dresu CSKA protiv Zenita nije postigao gol, a nije imao ni asistenciju. Igrao je prosječno 55,7 minuta.

Bonus video: