Stop za „damu” na „Tardiniju”

Juve je u prvom poluvremenu dominirao na „Enio Tardiniju”, Parma u tom dijelu meča nije ni šutnula na gol, ali je propustio nekoliko prilika da otvori utakmicu i trasira put ka trijumfu
0 komentar(a)
Arturo Vidal, Foto: Beta/AP
Arturo Vidal, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.02.2012. 20:16h

Juventus nije opravdao ulogu favorita u odloženom meču Serije A, pa je sa utakmicom manje u odnosu na Milan ponovo na drugom mjestu - „rosoneri” sada imaju bod više od velikog rivala.

Juve je u prvom poluvremenu dominirao na „Enio Tardiniju”, Parma u tom dijelu meča nije ni šutnula na gol, ali je propustio nekoliko prilika da otvori utakmicu i trasira put ka trijumfu.

U nastavku je prijetila i Parma, ali je ostalo 0:0, a igrači dva tima su na kraju utakmice umalo režirali veliki incident, ali je sve ostalo na verbalnom okršaju Đorđa Kjelinija sa igračima protivnika... Mirko Vučinić je bio na terenu svih 90 minuta.

„Stara dama” je ovim remijem propustila priliku da se vrati na liderskom mjesto.

"Mislim da smo zaslužili tri boda. U prvih 45 minuta smo bili bolji, dok smo u drugom bili dosta bojažljivi. Idemo dalje, sezona je duga, niko od nas nije ni pomislio da će ovakva gostovanja da budu laka", rekao je Antonio Konte.

Trener Juventusa je opet bio ljut na sudije zbog, po njemu, nedosuđenih penala.

"U Parmi su bila dva čista penala. Ja samo tražim jednak tretman. Ne postoji nijedan tim u Italiji u svim ligama da je dobio manje jedanaesteraca od nas", kazao je Konte.

Juveu je ovo drugi remi u nizu, i to bez postignutog gola, nakon što je prije 10 dana osvojio samo bod i protiv Sijene kod kuće.

Torinski klub za vikend dočekuje Kataniju, a onda ga očekuje vjerovatno meč sezone - 25. februara gostuje Milanu.

U drugom meču koji je večeras odigran, Atalanta je bila bolja od Đenova sa 1:0. Jedini gol na meču dao je Marilungo 12 minuta prije kraja na asistenciju Denisa...

Bonus video: