Vignjević pred smjenom?

Stojić je nezadovoljan igrom Rada, koja je "i dalje spora i razvučena", a Vignjeviću poručuje da mu neće "dozvoliti da klub vodi unazad"
60 pregleda 0 komentar(a)
Vignjević, Foto: Arhiva Vijesti
Vignjević, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 13.02.2012. 13:38h

Ranko Stojić, finansijer Rada, najavio je smjenu šefa stručnog štaba Nebojše Vignjevića, zbog loše međusobne komunikacije i negativnog ambijenta u ekipi, prenosi Mondo.

"Imaću još malo strpljenja, ali sam nezadovoljan komunikacijom sa trenerom, ambijentom u ekipi i kvalitetom rada na treninzima. Nešto će morati da se promijeni", rekao je Stojić.

On kaže da je Vignjeviću na korektan način pokušao da skrene pažnju na probleme, ali da nije naišao na dobar prijem.

"Na tom sastanku su bili i ostali članovi stručnog štaba, koji mogu da posvjedoče o neviđenoj sujeti trenera. Umjesto da pričamo 15 minuta u konstruktivnoj atmosferi, razgovor je otišao na potpuno drugu stranu".

Stojić je nezadovoljan igrom Rada, koja je "i dalje spora i razvučena", a Vignjeviću poručuje da mu neće "dozvoliti da klub vodi unazad".

Ekipa je na pripremama u Antaliji izgubila sa po 2:0 od kineske Tede i ruskog Krasnodara, a onda savladala mađarski MTK (3:1).

Rad je završio jesenji dio sezone na 12. mjestu, sa 14 osvojenih bodova, od toga samo pet iz osam kola pod vođstvom Vignjevića (pet remija, tri poraza).

Vignjević je bivši fudbaler kluba sa Banjice, u koji se vratio početkom oktobra, nakon što je dobio otkaz u Hajduku iz Kule, a Rad se rastao sa Slavkom Petrovićem.

Sa dosta uspjeha je radio u Crnoj Gori vodeći Grbalj i Rudar.

Bonus video: