Kapelo na ljeto preuzima Čelzi?

S obzirom da je zbog Terija napustio klupu Engleske, sada se očekuje da kapiten Čelzija bude taj koji će lobirati kod Romana Abramoviča da dovede Kapela
0 komentar(a)
Teri i Kapelo, Foto: Beta AP
Teri i Kapelo, Foto: Beta AP
Ažurirano: 10.02.2012. 18:28h

Fabio Kapelo je glavni kandidat da na ljeto preuzme Čelzi, prenose britanski mediji!

"Plavci” ove sezone igraju slabo, lošim igrama su doveli u pitanje i plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pa je sasvim izvjesno da će Andre Viljaš-Boaš dobiti otkaz.

Engleski mediji su posljednjih dana špekulisali o povratku Žoze Murinja na "Stemford bridž”, pa i o dolasku Gusa Hidinka, a sada je u prvi plan izbio Italijan.

On je u srijedu podnio ostavku na mjesto selektora Engleske zbog toga što su čelnici FA odlučili da oduzmu kapitensku traku Džonu Teriju, koji treba narednih dana da se pojavi na sudu zbog optužbi da je na rasnoj osnovi vrijeđao defanzivca Kvins Park Rendžersa Antona Ferdinanda.

Te optužbe su bile i razlog za oduzimanje trake.

S obzirom da je zbog Terija napustio klupu Engleske, sada se očekuje da kapiten Čelzija bude taj koji će lobirati kod Romana Abramoviča da dovede Kapela.

Za ruskog bogataša ni plata od pet miliona funti godišnje, koliko će tražiti Italijan, neće biti problem da plati, jer će "plavci” od ljeta krenuti u formiranje novog tima.

Većina sadašnjih prvotimaca, prije svega oni najiskuniji, će otići.

A Kapelo je, po mišljenju britanskim medija, idealan trener za stvaranje novog, moćnog Čelzija.

Bonus video: