Milačić vjeruje u mlade

Budvani su testirali dvije postave danas na Jazu - jedna je poražena od poljskog niželigaša Lehie Tomašov sa 1:0, dok je druga savladala Petrovac (1:0).
0 komentar(a)
Brano, Foto: Boris Pejović
Brano, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.02.2012. 18:31h

Protiv poljskog tima zaigrali su: Butorović, Racković, Milošević, Redžović, Veselinović, Krstić, Lagator, M. Zec, Đorđević, Pržica, Lalošević. Igrali su još: Đurović, Grbović, Nedović, Rudović.

Na meču sa Petrovcem šansu su dobili: Šćekić, Ivanović, Radišić, Kapisoda, Baošić, Mirković, Ćulafić, Bakić, Kašćelan, Đoković, Stevović. Igrali su još: Milović, Ćosić.

Sa druge strane, u ekipi Milorada Malovrazića starteri su bili: Popović, Radulović, Graovac, Mikijelj, Grbović, Šofranac, Golubović, Marković, Zvicer, Nikezić, Živković. Igrali su još: Masoničić, Radulović, Mihailović, Mrvaljević, Čarapić, Leverda, Jovanović, Kruščić, Muhović, Mijović.

U komšijskom okršaju pobjednika je odlučio doskorašnji napadač Lovćena Miloš Stevović u 75. minutu.

Trener Mogrena Branislav Milačić uigrava nove snage, za koje će nakon odlazaka iskusnih Lakića, Ranđelovića, Matića i Bataka biti još više prostora u nastavku sezone...

"Zadovoljan sam kako su protekle obje probne utakmice, trčanje je bilo dobro po teškom vremenu. Nismo mogli da računamo na Simovića, Vujovića i Tatara", kaže Milačić.

Iskusni stručnjak vjeruje u nove snage...

"U obje utakmice nastupilo je devet mlađih fudbalera. Dvojica od njih rođeni su 1993. godine, dok su ostali još mlađi. Pravo je zadovoljstvo što imamo takav potencijal na raspolaganju. Ima zaista puno “materijala”, na dobitku je ne samo Mogren, već i mlađe reprezentativne selekcije", dodao je Milačić.

Mogren zimuje na diobi trećeg mjesta sa Zetom, pa je borba za plasman na evro-scenu realnost “žutih” i zbog zaostatka u odnosu na lidera Budućnost (devet bodova), ali i zbog novog odliva igračkog kadra...

"Mlađi moraju, kao i svi mi zajedno, da se bore za mjesto koje vodi u Evropu", ističe Milačić.

Bivši štoper Loznice Veselinović, te vezista Zemuna Krstić u minulom periodu bili su na probi u Mogrenu. Aktuelni šampion je prethodno angažovao trojicu igrača iz domaće lige - Kašćelana iz Bokelja, Đokovića (Dečić) i Stevovića (Lovćen).

"Računamo na njih za naredni period, dok su Kašćelan, Đoković i Stevović bliži timu", zaključio je trener Budvana.

Bonus video: