Miloš Bakrač kreće iz Siona

Bakrač je standardni član mlađih selekcija - bio je kapiten kadetske i omladinske reprezentacije, a već je odigrao tri utakmice za mladu reprezentaciju.
202 pregleda 0 komentar(a)
Miloš Bakrač, Foto: Www.fc-sion.ch
Miloš Bakrač, Foto: Www.fc-sion.ch
Ažurirano: 04.02.2012. 10:57h

Mladi reprezentativac Crne Gore Miloš Bakrač spreman je za dokazivanje u Švajcarskoj u dresu Siona. Biće to potpuno novo iskustvo za 19-godišnjeg defanzivca, koji je prethodno igrao za mlađe selekcije Crvene zvezde i OFK Beograda, a počeo u školi fudbala braće Miročević.

Bakrač je, međutim, još prije pet-šest mjeseci stigao u Švajcarsku, ali u proteklom periodu nije mogao da se registruje...

"Minuli period dobro je poslužio da naučim jezik, upoznam grad. Zadovoljan sam kako su protekle pripreme, igrao sam na sve tri utakmice u Tunisu. Vjerujem da ću biti među 18 fudbalera koji konkurišu za mjesto u timu. Za početak bio bih zadovoljan time", kaže Bakrač, koji je nedavno potpisao petogodišnji ugovor sa klubom.

Sion je drastično kažnjen zbog kupovine igrača uprkos zabrani transfera od strane Fife. Švajcarski klub je poslije 18 kola bio treći na tabeli sa 31 bodom, dok je nakon kazne posljednji sa minus pet bodova...

"Posljednji tim direktno ispada, dok će pretposljednji igrati u baražu. Ako ponovo osvojimo 31 bod, vjerujem da ćemo se naći u baražu. Ukoliko nam krene kako treba možda izbjegnemo čak i baraž, jer je Ksamaks izbačen iz lige, dok Servetu takođe prijeti ista kazna jer njihovi igrači u posljednjih mjesec-dva nijesu primili platu", zaključio je crnogorski fudbaler.

Bakrač je, inače, standardni član mlađih selekcija - bio je kapiten kadetske i omladinske reprezentacije, a već je odigrao tri utakmice za mladu reprezentaciju (protiv Makedonije, Francuske i Malte).

Milošev mlađi brat Blažo je golman u omladinskoj reprezentaciji Crne Gore, a trenutno je u Komu (stigao iz čačanskog Borča).

Bonus video: