Igor Matić: Nismo čuli nijednu iskrenu rečenicu sportskog direktora

"Bio sam spreman na kompromis, imao sam razgovore sa sportskim direktorom Ilijom Rađenovićem. Nismo, međutim, uspjeli da nađemo zajednički jezik" rekao je Matić.
87 pregleda 0 komentar(a)
Matić, Foto: Luka Zeković
Matić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.01.2012. 09:58h

Slučaj Igora Matića, koji se juče pojavio pred Arbitražnim sudom FSCG tek treba da dobije formalni epilog (vezista Budvana tužio je klub zbog zaostalih dugovanja).

Dosadašnji fudbaler Mogrena, međutim, definitivno napušta Lugove.

"Advokat Mogrena priznao je da postoje dugovanja, jer od 1. avgusta prošle godine nije mi uplaćivana rata iz ugovora. Mogu slobodno da kažem da više nisam član Mogrena, ugovor je raskunut na štetu kluba, ostalo je još da dobijem pismenu odluku" kazao je Matić.

Iskusni vezista je čekajuću sjednicu Arbitražnog suda u proteklih pet dana trenirao na Lugovima...

"Bio sam spreman na kompromis, imao sam razgovore sa sportskim direktorom Ilijom Rađenovićem. Nismo, međutim, uspjeli da nađemo zajednički jezik" rekao je Matić, koji je potom “replicirao” prvom operativcu Mogrena:

"Sportski direktor je izjavio da sam bio nekorektan. Ne bih da se spuštam na njegov nivo i ulazim u polemiku, pošto u posljednjih godinu nije rekao nijednu iskrenu odnosno istinitu rečenicu meni i mojim saigračima. Za ostale imam samo riječi hvale. Doživio sam lijepe trenutke u Mogrenu u proteklih godinu i po, imali smo uspjeha, osvojili titulu. Imao sam, inače, korektan odnos sa Borom Lazovićem i upravom kluba", rekao je Matić.

On još ne zna gdje će nastaviti karijeru...

"Postoji interesovanje, a u narednih šest-sedam dana vidjeću koja je najbolja opcija" zaključio je Matić.

Bonus video: