Pari Sen Žermen za Pata nudi 28 miliona i bonuse

Leonardo, sportski direktora PSŽ-a, bivši trener i rikovodilac u Milanu, ponudio je za Pata 28 miliona eura plus bonuse, vezane za postizanje određenih rezultata
0 komentar(a)
Pato, Foto: REUTERS
Pato, Foto: REUTERS
Ažurirano: 11.01.2012. 17:27h

Maske su pale – Pari Sen Žermen i zvanično želi Pata iz Milana, iako spekulacije na tu temu traju već neko vrijeme, posebno od trenutka kada je Karlo Anćeloti, koji je Brazilca trenirao u Milanu, preuzeo pariski klub.

Kako javljaju francuski i italijanski mediji, pregovori su počeli telefonskim putem, a Leonardo, sportski direktora PSŽ-a, bivši trener i rikovodilac u Milanu, ponudio je za Pata 28 miliona eura plus bonuse, vezane za postizanje određenih rezultata (nije navedeno koliko iznose ti bonusi i konkretno od čega zavise).

To je, svakako, interesantna ponuda za Milan, ali još uvijek nedovoljna, s obzirom na to da Milan cijeni Pata 45 miliona eura, i maksimalno bi bio spreman da spusti potraživanje na 40 miliona.

Ali, prvi korak PSŽ znači da se, možda, može doći do dogovora, posebno što je Milanu potreban novac za Karlosa Teveza iz Mančester sitija nakon što se u trku za argentinskog napadača uključio i Inter (želi igrača na pozajmicu,i nudi obavezan otkup u junu za 25 miliona plus bonuse).

Uz to, Pato nikada nije krio da je posebno vezan za Anćelotija kao trenera.

Trener Milana Masimilijano Alegri je nedavno izjavio da je izgladio nesporazume sa Patom i da Brazilac nije na prodaju.

Bonus video: