Krstajić: Stanojević i Rašović moraju da ostanu

"Želim javno da pozovem Stanojevića i Rašovića da ostanu. Treba da nastave gdje su stali i da igrače koji ih podržavaju vode do nove titule...", navodi se u Krstajićevom saopštenju
61 pregleda 0 komentar(a)
Krstajić i Stanojević, Foto: Www.fkpartizan.rs
Krstajić i Stanojević, Foto: Www.fkpartizan.rs
Ažurirano: 05.01.2012. 16:27h

Doskorašnji sportski direktor FK Partizan Mladen Krstajić pozvao je danas šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića i trenera filijale Teleoptik Vuka Rašovića da ne podnesu ostavke.

"Poslije svih dešavanja želim javno da pozovem Stanojevića i Rašovića da ostanu na svojim pozicijama. Oni treba da nastave gdje su stali i da igrače koji ih podržavaju i žele da rade sa njima vode do nove titule...", navodi se u Krstajićevom saopštenju, koje je poslao medijima elektronskom poštom.

Stanojević i Rašović najavili su da će podnijeti ostavke kada je Upravni odbor Partizana smijenio Krstajića. Trener Teleoptika je to već učinio, dok se Stanojević još nalazi na odmoru, ali je najavio da više nije trener "crno-bijelih".

Krstajić je naveo da će njih dvojica ostankom na svojim funkcijama "pokazati ljubav prema svom klubu" i zahvalio im se na podršci.

"Nažalost, predsjednik i uprava su još tu. Znam da bi oni bili najsrećniji da vide leđa i Saletu i Vuku sada... To je istina, jer oni ne žele dobro klubu. Žele da otjeraju svu djecu Partizana", smatra Krstajić.

Bivši kapiten i sportski direktor istakao je da bi "bilo lijepo da sada navijači čuju i predsjednika".

"Ne vjerujem da će ih usrećiti i obavijestiti ih da odlazi - već će opet poturiti nekog od svojih poslušnika iz Upravnog odbora, a poslije će se, kao i uvijek, skrivati iza tuđih reči i ograđivati se od njih", dodao je Krstajić.

Krstajić je, na kraju, kazao da će "nastaviti borbu za istinu i za Partizan".

"Mislim da će i Skupština imati šta da kaže...", dodao je on.

Uprava Partizana smijenila je u decembru Mladena Krstajića sa mjesta sportskog direktora zbog javnog kritikovanja predsjednika kluba i dijela rukovodstva.

Bonus video: