Bendtner privođen zbog tuče

Bendtner je prvi u nizu incidenata napravio početkom decembra, kada je odbio da plati parče pice u jednoj piceriji u rodnom Kopenhagenu, a potom je vrijeđao zaposlene
0 komentar(a)
Niklas Bendtner i Najdžel de Jong, Foto: Beta/AP
Niklas Bendtner i Najdžel de Jong, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.01.2012. 13:53h

Fudbaler Arsenala na pozajmici u Sanderlendu, Niklas Bendtner, priveden je 13. septembra 2011. godine zbog tuče u hotelu u blizini Njukasla, prenijeli su danas engleski mediji pozivajući se na izvore u policiji.

U izjavi policijskog zvaničnika navodi se da je "u 2.18, u ponedeljak 13. septembra, policiji prijavljena tuča u hotelu Hilton u mjestu Gejtshed", poslije čega su "dva muškarca starosti 23 godine privedena zbog narušavanja javnog reda i mira, ali su nakon istrage puštena bez optužbi".

Danski fudbaler trenutno je na uslovnoj slobodi, pošto je u decembru uhapšen pod sumnjom da je sa saigračem Lijem Katermolom oštetio nekoliko automobila u blizini stadiona Njukasla.

Bendtnerov portparol Jesper Lingus poslao je e-mail jednom danskom časopisu, u kojoj je naveo da se "ljutiti fudbalski entuzijasta bacio na Niklasa u hotelskom lobiju, poslije čega su obojica odvedena u pritvor, a onda pušteni kućama bez kazne".

Bendtner je prvi u nizu incidenata napravio početkom decembra, kada je odbio da plati parče pice u jednoj piceriji u rodnom Kopenhagenu, a potom je vrijeđao zaposlene.

Danac je ove sezone u Premijer ligi odigrao 15 utakmica za Sanderlend i postigao tri gola.

Bonus video: