Đurić dovodi Tomića umjesto Krstajića?

Đurić je uvidio da je prije dvije godine, pustivši Tomića iz kluba, napravio veliku grešku i sada je spreman da mu pruži novu priliku
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.12.2011. 09:43h

Sjutra će se održati sastanak Upravnog odbora Partizana na kome će se raspravljati o medijskom istupu sportskog direktora Mladena Krstajića koji je svojim izjavama otvorio novi sukob sa predsjednikom Draganom Đurićem.

Navijači su grafitima na stadionu u Humskoj jasno pokazali koga podržavaju, a da bi njih smirio, prvi čovjek “crno-bijelih” će pokušati da na mjesto Krstajića da dovede Ivana Tomića, piše Sportski žurnal.

Prema izvorima tog medija, Đurić je uvidio da je prije dvije godine, pustivši Tomića iz kluba, napravio veliku grešku i sada je spreman da mu pruži novu priliku.

"Ne želim da komentarišem bilo šta o Partizanu i na bilo koji način utičem u stvaranju loše slike o klubu u kojem sam doživio puno lijepih trenutaka. Kao navijač želim da se ova situacija što prije riješi i to je sve što mogu i želim da kažem”, rekao je Tomić o mogućnosti da se vrati.

Bonus video: