Krstajić i Stanojević pred smjenom?

Ukoliko dođe do smjene Krstajića i Stanojevića, ulogu sudije preuzeće Skupština, najviše klupsko tijelo kome Upravni odbor jednom godišnje podnosi izvještaj
63 pregleda 0 komentar(a)
Đurić, Krstajić i Stanojević, Foto: Beta
Đurić, Krstajić i Stanojević, Foto: Beta
Ažurirano: 23.12.2011. 22:49h

Sukob Mladena Krstajića, sportskog direktora, i Dragan Đurić, predsjednika Partizana, neće proći bez posljedica po bivšeg kapitena kluba iz Humske.

Kako prenose beogradski mediji, o teškim optužbam na račun Đurića, Upravni odbor će se baviti na vanrednoj sjednici zakazanoj za ponedjeljak.

Realan scenario je da će članovi UO, njih 12 na čelu sa Đurićem, izglasati nepovjerenje Krstajiću zbog istupa u medijima, a pošto prema Statutu imaju ingerencije i da trenera razriješe dužnosti, Partizan bi već od ponedjeljka mogao da krene u potragu i za novim šefom stručnog štaba!

Većina članova Upravnog odbora nije zaboravila Stanojevićeve optužbe na njihov račun poslije eliminacije od Šamroka, a budući da je mladi stručnak u konfrontaciji sa predsjednikom, može se naslutiti i da je on na izlaznim vratima Humske.

Ukoliko dođe do smjene Krstajića i Stanojevića, ulogu sudije preuzeće Skupština, najviše klupsko tijelo kome Upravni odbor jednom godišnje podnosi izvještaj.

Prvo zasjedanje Skupštine je u februaru, ali članovi bi mogli da se okupe ranije zbog posljedjiih dešavanja, koji prijete da prodrmaju temelje srpskog šampiona, koji zimuje sa 10 bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu i smiješi se još jedna titula, peta u nizu.

Beogradski mediji prenose da je danas bilo nemoguće doći do izjave Đurića ili bilo kog člana Upravnog odbora, što nagovještava “vruću” sjednicu Upravnog odbora.

Krstajić i Stanojević su pred smjenom, ali ono što ne ide u prilog upravi je činjenica da su javnost i navijači na strani sportskog direktora i trenera.

Bonus video: