Petrovac čeka Mogren: Oprez i vjera u trijumf

"Ostavili smo nesrećni poraz u Pljevljima iza sebe, sabrali misli i spremno dočekujemo poslednje iskušenje na domaćem terenu", kaže vezista Petrovca Nenad Šofranac
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.12.2011. 12:41h

Nadoknada vremena je ekipu Petrovca već u nekoliko navrata ove polusezone koštala osvajanja važnih bodova koji bi dodatno popravili i ovako dobar plasman pred zimsku pauzu. Poraz u meču sa favorizovanom ekipom Rudara ipak nije poremetio planove ekipe Milorada Malovrazića koja je spremna da odgovori još jednom velikom izazovu.

U goste stiže komšija, tim Mogrena, koji je tradicionalno težak protivnik najprijatnijem iznenađenju jeseni.

Pozitivan rezultat je želja, realnost poziva na oprez, dobra forma daje nadu u još jedan trijumf. Kadrovska situacija je dobra, izostaće samo povrijeđeni Vujačić i Nikezić...

"Ostavili smo nesrećni poraz u Pljevljima iza sebe, sabrali misli i spremno dočekujemo poslednje iskušenje na domaćem terenu. Uvijek smo imali motiv više u mečevima sa Mogrenom, a ove sezone smo i pokazali da znamo da odigramo na rezultat, bez obzira ko nam je protivnik. Tako će biti i ovoga puta. Uz određenu dozu respekta, uvjereni u sopstveni kvalitet i sa željom da na pravi način zaokružimo jednu lijepu polusezonu čekamo meč sa rivalom iz Budve", rekao je pouzdani vezista Petrovca Nenad Šofranac.

Mogren se u subotu praktično prošetao Kotorom, slavio je protiv Bokelja sa 3:0, ali su Budvani svjesni da ih u Petrovcu očekuje teže gostovanje.

"Biće teže, i zbog protivnika i zbog terena - kaže vezista Mogrena Vanja Tatar.

"Protiv Petrovca je ionako uvijek bilo teško za nas, bez obzira gdje su se igrale utakmice. Tako će sigurno biti i ovoga puta, jer Petrovac ima samo jedan poraz na svom terenu do sada, ali vjerujem da ćemo prekinuti taj niz", dodaje Tatar.

Budvani su bez povrijeđenog golmana Todorovića i veziste Mirkovića, svi ostali su na raspolaganju treneru Branu Milačiću.

"Pokušaćemo da završimo polusezonu pobjedom i trećim mjestom, ali šta god da bude, ova jesen se neće okarakterisati kao uspješna", zaključuje Tatar.

PETROVAC - MOGREN

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Vujadin Jovićević (Cetinje). Početak u 13 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Grbović, Graovac, Mihailović - Golubović, Jovanović, Šofranac, Muhović - Zvicer, Živković.

Mogren (4-4-2): Šćekić - Ivanović, Simović, Batak, Radišić - Tatar, Matić, Bakić, Kapisoda - Vujović, Đorđević.

Bonus video: