Zeta želi revanš

"Znamo da će biti teško i da je neophodan maksimalan napor da ostvarimo planirano. No, kvalitetniji smo od njih, idemo na pobjedu", rekao je trener Vešović.
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 03.12.2011. 09:13h

Beranci u neugodnom trenutku dočekuju Zetu i to sa hipotekom tima koji je samo jednom slavio pred domaćom publikom (u sedmom kolu protiv Dečića sa 2:0). Interesantno i da su fudbaleri Berana savladali Zetu u prvom, ljetošnjem meču na Trešnjici.

"Ekipa je spremna, a raduje što smo kompletni možda i prvi put u ovoj sezoni. Ne bi, međutim, trebalo da nas zavara ta pobjeda u Golubovcima. No, moramo da idemo na pobjedu jer nam gori pod nogama. Učinićemo sve što je u našoj moći da pokažemo kako ova ekipa može da pobijedi svakog protivnika. Treba, međutim, da smanjimo greške i odigramo borbeno i agresivno. Dobro je da se ne izgubi utakmica, jer moramo da respektujemo Zetu", kazao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Zeta je osvojila samo bod u posljednja dva meča (poraz od Budućnosti i remi sa Bokeljom na Trešnjici), pa je današnje gostovanje u Beranama od velike važnosti za četu Rada Vešovića...

"Utakmica je bitna i za njih i za nas - domaćin želi da uhvati priključak za ekipama iz sredine tabele, a mi da se učvrstimo pri vrhu. Znamo da će biti teško i da je neophodan maksimalan napor da ostvarimo planirano. No, kvalitetniji smo od njih, idemo na pobjedu. U prošlom kolu protiv Bokelja igrali smo loše u prvom dijelu, a bolje u nastavku. Nijesmo u padu forme, mislim da je poraz od Budućnosti doprinio da ne odigramo onako kako treba. Potrudićemo se, međutim, da završimo jesenju polusezonu na pravi način. Nemamo povrijeđenih i kažnjenih igrača, što je razlog više da vjerujemo da možemo da napravimo dobar rezultat", rekao je trener Vešović.

Berane - Zeta

Berane - Gradski stadion. Sudija: Ranko Spasojević (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Veselin Radunović (Nikšić). Početak u 13 časova.

Berane (4-2-3-1): Aković - Rajković, Rugovac, Vučinić, Lutovac - Šćekić, Cimbaljević (Raičević) - Bojović, Tomović, Zejnilović - Lalević.

Zeta (4-3-2-1): Ivanović - M. M. Radulović, Vujačić (Kaluđerović), M. B. Radulović, Novović - Peličić, Burzanović, Božović - Došljak, M. Dabić - Korać.

Bonus video: