U Radanovićima bitka za prestiž

U Radanovićima će se zapravo voditi bitka za prestiž, jer domaćin ima bod više od Tuzana.
0 komentar(a)
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.11.2011. 07:43h

Grbljani su u prošlom kolu slavili važnu pobjedu u Beranama, a danas će isto pokušati da učine i protiv Dečića pred svojim navijačima. U Radanovićima će se zapravo voditi bitka za prestiž, jer domaćin ima bod više od Tuzana.

"Očekujemo pozitivan rezultat, da potvrdimo pobjedu iz Berana. Cijenimo Dečić, a njihov šef stručnog štaba trenirao me je kada sam igrao u Budućnosti. Dečić predstavlja spoj iskustva i mladosti. Iskusnije predvode Milić, Lekić i Radulović, dok su mlađi Nuhodžić, Pepić i Đoković. Oni su domaćinska ekipa, dok smo mi osvojili šest bodova na strani. Moraju, međutim, da se dobijaju protivnici našeg ranga na domaćem terenu", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Nakon tri utakmice bez pobjede, Tuzani su prošle subote pred svojom publikom savladali Mladost (1:0). No, za razliku od tog duela u kojem je trener Božo Vuković mogao da bira startnu jedanaestoricu, sada neće moći da računa na suspendovane Nelevića i Živkovića.

"Mi se konačno, prvi put ove sezone, nalazimo u mirnijim vodama, što se pozicije na tabeli tiče. To nam je omogućila pobjeda protiv Mladosti i sada rasterećno i bez tenzije idemo da odigramo najbolje što možemo sa Grbljem. Znamo i da su i oni podigli formu, da bilježe sve boje rezultate, pa bi nam i remi bio odličan rezultat u Radanovićima.

Ponavljam, igramo bez tenzija i tada se najmanje griješi i pružaju najbolje igre, a i tradicionalno dobro igramo s njima. Problem nam, međutim, predstavljaju suspenzije pa će Popović morati da se s mjesta desnog beka na kojem se sjajno snašao, vrati u sredinu", kazao je golman Dečića Vedad Drešević.

Grbalj - Dečić

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Vujadin Jovićević (Cetinje). Početak u 13 časova.

Grbalj (4-4-2): M. Radulović - Magud, Simunović, Mikijelj, Vuković - Jovanović, N. Radulović, Mićić, Kajević - Janković, Milić.

Dečić (4-4-2): Drešević - Pepić, Gutić, Radulović, Vučković - Nuhodžić, Popović, Lazarević, Lekić - Milić, Đoković.

Bonus video: