Plavo- bijela porodica: Otvoren butik "varvara"

Otvaranju su prisustvovali članovi Uprave i igrači (igračice) nekoliko porodica Budućnosti, fudbalskog, košarkaškog i ženskog rukometnog kluba
544 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2011. 17:03h

"Varvari" su danas na sjevernoj tribini stadiona pod Goricom otvorili butik, u kojem će simpatizeri Budućnosti moći da kupuju rekvizite omiljenog kluba i najveće navijačke grupe u Crnoj Gori.

Otvaranju su prisustvovali članovi Uprave i igrači (igračice) nekoliko porodica Budućnosti, od fudbalskog, košarkaškog, pa do ženskog rukometnog kluba.

Član Upravnog odbora Blagota-Baća Radović, direktori Nebojša Jovović i Budimir Miranović, trener Miodrag Radulović i kapiten Sanibal Orahovac predstavljali su fudbalski klub.

Ispred košarkaškog, bili su prisutni predsjednik Dragan Bokan i direktori Gavrilo Pajović i Slavko Radulović, a isped rukometnog trener Dragan Adžić te igračica Kaća Bulatović, Bojana Popović, Maja Savić...

Otvaranje butike uveličali su i nekadašnji članovi Uprave FK Budućnost Kemal Đečević i Žarko Vukčević, dok je aktuelni kapiten Sanibal Orahovac uručio navijačima poklon, fudbalsku loptu sa potpisima svih fudbalera.

"Ovo je veliki događaj za nas, ovakav butik je nešto što je nedostajalo Podgorici kao gradu, ali i svim timovima koji nose ime Budućnosti. Želim da se zahvalim prisutnima, kao i svima koji su na razne načine pomogli u otvaranju našeg butika", rekao je za zvanični sajt Fudbalskog kluba Budućnost predstavnik "varvara" Lazar Vukčević.

Galerija

Bonus video: