Nejmar: Navijam za Barselonu i Mesija

"Ko se ne divi Barseloni! Zaslužuje sve pohvale za radost koju su dali navijačima i svim ljudima koji vole da vide dobar fudbal, a među njima sam i ja", istakao talentovani Brazilac
0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.11.2011. 14:36h

Jedan od najvećih talenata svijeta, Brazilac Nejmar rekao je da je strastveni navijač Barselona i Lionela Mesija.

Njegove sjajne igre u dresu Santosa nisu ostale nezabilježe od strane trenera Barselone i Reala, Pepa Gvardiole i Žoze Murinja, ali za sada on ostaje u domovini.

Nakon što je sa Santosom osvojio Kopa Libertadores, Nejmar je dobio mogućnost da se u decembru, na klupskom Svjetskom prvenstvu, sastane sa svojim omiljenim timom i igračem.

"Ko se ne divi Barseloni! Oni su sijali „sjeme“ dugi niz godina i sada ubiraju plodove. Zaslužuje sve pohvale za radost koju su dali navijačima i svim ljudima koji vole da vide dobar fudbal, a među njima sam i ja", rekao je Nejmar u intervjuu za FIFA.

Nejmar je jedini fudbaler koji igra u Južnoj Americi u konkurenciji za "Zlatnu loptu“.

Često ga ljubitelji fudbala porede sa Mesijem, ali se on ne slaže sa tim.

"Uvijek sam govorio da još imam dosta toga da naučim. Mesi je tip igrača koji je ušao u istoriju i koji tek treba da uradi dosta u fudbalu. Ja sam početnik i moram dosta toga da naučim i uradim da bi mogao biti na njegovom nivou", zaključio je Nejmar.

Bonus video: