Beranci žele drugi trijumf pred svojim navijačima

"Sada nas čeka težak zadatak protiv Grblja, ekipe koja zna da igra u gostima. Treba, međutim, da damo sve od sebe i pokušamo da osvojimo tri boda", kaže Slobodan Đukić, trener Berana.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2011. 08:13h

Beranci su trijumfom nad ekipom Mladosti u prošlom kolu osvojili važna tri boda u grčevitoj borbi za opstanak, ali ih danas čeka nova teška bitka sa Grbljanima...

Interesantno da su fudbaleri Berana samo jednom slavili pred svojim navijačima, i to protiv Dečića u 7. kolu.

"Svaki bod je važan, a mi moramo da ih osvajamo protiv ekipa koje su na našem ili nama sličnom nivou - protiv Mladosti, Grblja, Dečića, Sutjeske... Moramo da dobijamo kući, to je bitno za samopouzdanje, a u toku pauze imali smo uspješnu probu sa OFK Beogradom (2:2). Sada nas čeka težak zadatak protiv Grblja, ekipe koja zna da igra u gostima. Treba, međutim, da damo sve od sebe i pokušamo da osvojimo tri boda. A u krajnjem najbitnije je da se ne izgubi", kazao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Đukić ne može da računa na Vučinića, koji ima parne kartone, dok je Babača ponovo u konkurenciji za startnu postavu.

Grbljane takođe očekuje veoma važna utakmica nakon dva uzastopna poraza (od Budućnosti i Zete).

"Poslije teškog rasporeda ova utakmica nam stiže u pravi čas. Podigli smo nivo forme iako nismo imali rezultat u prethodnim utakmicama. Sa manama i kvalitetima protivnika upoznao nas je trener Nedović, a raduje nas i što smo kompletni. Najbitnije da ne izgubimo, ali sigurno je da ćemo pokušati da dobijemo utakmicu", kazao je Božo Milić, kapiten Grblja.

Berane - Grbalj

Berane - Gradski stadion. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Šeko Šabotić (Tuzi), Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 13 časova.

Berane (4-2-3-1): Aković - Rajković, Lutovac, Peličić, Rugovac - Šćekić, Cimbaljević - Tomović, Bojović, Zejnilović - Lalević.

Grbalj (4-4-2): M. Radulović - Magud, Simunović, Novaković, Vuković - Jovanović, Mićić, N. Radulović, Janković - Milić, Nikolić.

Bonus video: