Taksista zamolio Mesija da ga slika sa Maskeranom

Nakon što su iz Buenos Ajresa stigli na aerodrom u katalonskoj prijestonici, potražili su taksi, a neimenovani vozač je zamolio Mesija da ga slika sa svojim omiljenim fudbalerom - Makseranom
0 komentar(a)
Mesi - Maskerano, Foto: Mondo.rs
Mesi - Maskerano, Foto: Mondo.rs
Ažurirano: 18.11.2011. 17:28h

Argentinci Lionel Mesi i Havijer Maskerano imali su zanimljivu avanturu po dolasku u Barselonu nakon reprezentativnih obaveza sa "gaučosima", prenosi Mondo.

Argentina je uprkos minusu od jednog gola slavila pobjedu protiv Kolumbije (2:1) u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine u Brazilu, a tvorac tog preokreta bio je upravo Mesi.

Nakon što su iz Buenos Ajresa stigli na aerodrom u katalonskoj prestonici, potražili su taksi, a neimenovani vozač je zamolio Mesija da ga slika sa svojim omiljenim fudbalerom - Makseranom.

Vjerovatno bi većina ljubitelja fudbala u svijetu, da ima šansu, više željela zajedničku fotografiju sa najboljim fudbalerom planete, ali ne i katalonski taksista.

Ipak, Mesi se nije ponio kao razmažena zvijezda i ispoštovao je molbu. Mobilnim telefonom uslikao je Maskerana u zagrljaju sa taksistom.

Bonus video: