Došljak: Naš motiv je veći

"Uvijek igramo na pobjedu, u prošlom kolu 45 minuta smo pritiskali Budućnost u Podgorici. Ne vidim razlog zašto bismo danas igrali drugačije", kazao je Aleksandar Nedović, trener Grblja
53 pregleda 0 komentar(a)
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.11.2011. 08:28h

Grbljanima ne fali motiva pred današnji meč sa Zetom u Radanovićima. Domaćin dosta ambiciozno dočekuje ekipu koja je u sjajnoj seriji u prvenstvu, ali je prije nekoliko dana eliminisana iz Kupa... Grbalj je u ljetošnjem meču ostao neporažen na Trešnjici (0:0).

"Naredni meč nam je mnogo bitan, na pravi način smo se spremali za njega, tako da očekujem pozitivan rezultat. Očekujem da će utakmica biti otvorena, a naš protivnik je uzdrman poslije eliminacije iz Kupa. Mi, međutim, treba da razmišljamo o sebi, vjerujem da ćemo na pravi način odgovoriti izazovu. Uvijek igramo na pobjedu, u prošlom kolu 45 minuta smo pritiskali Budućnost u Podgorici. Ne vidim razlog zašto bismo danas igrali drugačije", istakao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Domaćin ne može da računa samo na vezistu Gorana Jovanovića.

Sa druge strane, Zeta će pokušati da nastavi uspješnu seriju u prvenstvu (šest pobjeda i remi sa Mogrenom) i time zaliječi eliminaciju iz Kupa od drugoligaša Jedinstva.

Četa Rada Vešovića biće oslabljena neigranjem Miloša B. Radulovića i Zlatičanina, koji su isključeni u prošlom kolu protiv Mladosti, te Peličića, koji ima parne kartone.

"Okrećemo se novom meču, malo nas je potresla eliminacija iz Kupa, ali šta da se radi - moramo da nastavimo tamo gdje smo stali u prvenstvu. Grbalj ima dobru ekipu, iako se možda nijesu najbolje snašli u novom prvenstvu. No, sada imaju i novog trenera, sigurno i veliki motiv. No, naš motiv je još veći. Vjerujem da možemo da zabilježimo pobjedu, sve drugo bilo bi loše", rekao je Boris Došljak, vezista Zete.

Grbalj – Zeta

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Dražen Petrić (Pljevlja). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica), Blažo Bogdanović (Nikšić). Početak u 13.30 časova.

Grbalj (4-4-2): M. Radulović - Magud, Simunović, Novaković, Vuković - Glavan, N. Radulović, Mićić, Janković - Milić, Nikolić.

Zeta (4-3-2-1): Ivanović - M. M. Radulović, Kaluđerović, Vujačić, Novović - Đuretić, Božović, Burzanović - Došljak, Kalačević - Korać.

Bonus video: