Berane protiv Petrovca sa imperativom pobjede

"Učinićemo sve da osvojimo tri boda, ali znamo da ćemo imati težak zadatak protiv Petrovca, koji ima dobru i iskusnu ekipu", rekao je Zoran Aković, golman Berana.
98 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.10.2011. 06:58h

Beranci su u prošlom kolu pružili žestok otpor šampionu Mogrenu, ali su uprkos tome ostali praznih šaka. Četa Slobodana Đukića sada sa velikim motivom iščekuje okršaj sa Petrovcem, takođe pred svojim navijačima...

"Utakmica sa Petrovcem nam je jedna od najvažnijih u sezoni. Moramo da dobijemo, jer trijumfom puno toga rješavamo. Učinićemo sve da osvojimo tri boda, ali znamo da ćemo imati težak zadatak protiv Petrovca, koji ima dobru i iskusnu ekipu. Oni su poslije četiri vodeće ekipe, najbolji tim", rekao je Zoran Aković, golman Berana.

U tim se vraća Zejnilović, ali Beranci ne mogu da računaju na povrijeđene Babaču i Radovića, te Rugovca koji je zaradio isključenje u prošlom kolu.

Na drugo uzastopno teško gostovanje fudbaleri Petrovca su otputovali sa namjerom da se sa Sjevera ne vrate pognute glave. Berancima gori pod nogama, rezultat na domaćem terenu se u ovom trenutku nameće kao imperativ, i baš u toj činjenici leži prednost Malovrazićevih pulena.

"Želimo pozitivan rezultat i mislim da imamo recept kako da ga ostvarimo. Poraz od Zete u prethodnom kolu neće uticati na moral ekipe jer vjerujemo u kvalitet koji posjedujemo. Znamo da nas čeka težak posao protiv ekipe koja uvijek igra makar jednu brzinu više pred domaćim navijačima. U timu opet neće biti napadača Vujačića zbog povrede, te Markovića zbog parnih kartona. Uzdamo se u kolektivni duh Petrovca i ovoga puta", rekao je Rudolf-Roki Marčić, pomoćni trener Petrovčana.

Berane - Petrovac

Berane - Stadion Berana. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Slavko Milošević (Cetinje). Početak u 13.30 časova.

Berane (4-2-3-1): Aković - Rajković, Peličić, Vučinić, Lutovac - Šćekić, Cimbaljević - Zejnilović, Bojović, Raičević (Tomović) - Lalević.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Mikijelj, Grbović, Mihailović - Graovac, Golubović, Šofranac, Jovanović - Zvicer, Živković.

Bonus video: