Mogren ponovo na popravnom

"Ovo nam je prva prilika da se vratimo nakon poraza od Rudara, jer je u prvenstvu još puno bodova u opticaju" kazao je Danilo Ćulafić, ofanzivni vezista Mogrena
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.10.2011. 18:42h

Mogren gostuje u Beranama, u meču u kom su puleni Branislava Milačića na novom popravnom ispitu. “Žuti” su u srijedu pretrpjeli brodolom u prvom meču četvrtfinala Kupa od Rudara na Lugovima (1:4), pa su ponovo okrenuti obavezama u prvenstvu. A Budvani su u prvenstvu već dosta puta kiksali, tako da sjutrašnji meč u Beranama može da bude i svojevrsna prekretnica za aktuelnog šampiona.

Mogren će prenoćiti na diobi četvrtog mjesta (isti broj bodova imaju još Petrovac i Mladost), Budućnost i Rudar nakon današnjih trijumfa imaju osam bodova više od Milačićevog tima, dok je Zeta novom pobjedom napravila pomak ka vrhu...

"Ovo nam je prva prilika da se vratimo nakon poraza od Rudara, jer je u prvenstvu još puno bodova u opticaju. Poznajem sve igrače koji nose dres Berana, biće nam veoma teško, ali moramo da idemo na pobjedu. Beranci uvijek žele da se nadigravaju pred svojim navijačima, ali ukoliko odigramo kako treba, nadam se da možemo da riješimo utakmicu u svoju korist" rekao je ofanzivni vezista Mogrena Danilo Ćulafić, koji je ponikao u Beranama.

Sa druge strane, ni domaćinu ne bi smjelo da fali motiva protiv šampiona.

"Igramo sve bolje i bolje, a u prošlom kolu poraženi smo od Rudara u 90. minutu. Sada igramo protiv prvaka, a svaki ishod sem poraza bio bi uspjeh za nas. I situacija sa igračkim kadrom je bolja nego ranije, neki fudbaleri su se oporavili, mada neću moći da računam na Zejnilovića, koji ima parne kartone, dok je Babača povrijeđen" kazao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Đukić je istakao i da su u Beranama unaprijeđeni uslovi za trening...

"Počeli smo da treniramo na pomoćnom terenu, a zahvalni smo Fudbalskom savezu Crne Gore i predsjedniku Dejanu Savićeviću na pomoći" zaključio je Đukić.

Berane - Mogren

Berane - Gradski stadion. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Dragan Vujović (Cetinje), Vladan Todorović (Nikšić). Početak u 14 časova. Prenos na TVCG.

Berane (4-2-3-1): Aković - Rajković, Lutovac, Vučinić, Rugovac - Šćekić, Ćimbaljević - Bojović, Isljami, Raičević - Lalević.

Mogren (4-3-2-1): Todorović - Ivanović, Simović, Batak, Radišić - Mirković, Tatar, Bakić - Ćulafić, Vujović - Ranđelović.

Bonus video: