Sjutra prvi mečevi četvrtfinala Kupa Crne Gore u fudbalu

Parovi su Mogren - Rudar, Bokelj - Čelik, Jedinstvo - Zeta i Petrovac - Mladost. Sve utakmice počinju u 14.30 časova
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Mogren, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 18.10.2011. 08:53h

Sjutra se igraju prvi mečevi četvrtfinala Kupa Crne Gore u fudbalu, a žrijeb je htio da se već u ovoj fazi sastanu dva favorita - Mogren će u Budvi u 14.30 časova dočekati Rudar.

Dva tima bili su akteri finalne predstave najmasovnijeg takmičenja prošle sezone. Nakon velike drame i utakmice pune preokreta (2:2) Rudar je slavio boljim izođenjem penala, pa će četa Brana Milačića imati dobar razlog da pokuša da se revanšira Pljevljacima.

Treći najveći favorit za osvajanje Kupa, ekipa Budućnosti, senzacionalno je u osmini finala eliminisana od Bokelja.

Kotorani će nakon tog podviga pokušati da naprave korak više, da se plasiraju u polufinale, posebno zbog toga što ih u četvrtfinalu očekuje lakši posao nego prethodnoj rundi. Izabranici Slobodana Draškovića opet igraju sa liderom, ali Druge lige - Čelik i Nikola Rakojević stoje na njihovom putu do završnice. Prvi meč igra se u Kotoru, sjutra u 14.30 časova.

Zeta bi trebala da ima najlakši posao od prvoligaša, iako mečevi sa bjelopoljskim Jedinstvom nikad nisu bili laki. Ekipa Rada Vešovića prvi meč igra na sjeveru, sjutra, takođe u 14.30 sati.

I konačno, jedan klasični prvoligaški okršaj - Petrovac i Mladost će u dvije utakmice Kupa pokušati da prekinu seriju od pet uzastopnih remija u međusobnim duelima u prvenstvu. Favorita, dakle, nema, prvi meč igra se pod Malim brdom, sjutra u 14.30 sati.

Bonus video: