Ranijeri: Moramo ostati mirni

Moramo se opet popeti na vrh. Istina je da smo daleko od njega, pred nama je mnogo rada, ali znam da smo kao ekipa sposobni za mnogo veće stvari
0 komentar(a)
Ranijeri 1, Foto: Beta/AP
Ranijeri 1, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.10.2011. 10:05h

Inter je nastavio da igra loše ove sezone, a u subotu veče je upisao poraz od Katanije (2:1) iako je poveo golom Estebana Kambijasa.

Poslije šest odigranih utakmica tim Klaudija Ranijerija ima samo jednu jedinu pobjedu, uz remi i četiri poraza, pa se nalazi na 17. mjestu.

Do ove sezone Inter se mogao pohvaliti sjajnom odbranom na čelu sa golmanom Žulio Cezarom i štoperima Lusio i Samuelom, ali u dosadašnjih šest mečeva bivši evropski šampion je primio 13 golova i ima najslabiju defanzivu u Seriji A.

"Znam da je to teško, ali moramo ostati mirni i nastaviti da radimo i da se poboljšavamo. Najgori mogući scenario je da nas sada uhvati panika. Moramo se opet popeti na vrh. Istina je da smo daleko od njega, pred nama je mnogo rada, ali znam da smo kao ekipa sposobni za mnogo veće stvari", rekao je Ranijeri.

Iskusni trener se osvrnuo i na poraz na Siciliji.

"Igra iz prvog poluvrijemena je naslućivala da će sve biti dobro po nas. Nažalost, pali smo u igri. Možda nas je presjekao i jedanaesterac koji je, iskreno rečeno, prestrogo dosuđen. Međutim, treba što prije da zaboravimo ovaj poraz i samo da radimo i radimo", zaključio je Ranijeri.

Bonus video: