Mladost rasterećeno protiv Grblja

"Nemamo pritisak da moramo juriti rezultat pa ni razloga da pravimo greške", kazao je kapiten Mladosti Aleksandar Šofranac.
75 pregleda 0 komentar(a)
Šofranac, Foto: Savo Prelević
Šofranac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.10.2011. 08:13h

S obzirom na igru i formu, Mladosti nije trebala prvenstvena pauza. Izabranici Miodraga Vukotića ne znaju za poraz u posljednja tri kola.

"Očekujemo odličnu utakmicu protiv Grblja, koji se tradicionalno ne brani na našem terenu. Imaju stil igre koji je sličan našem, vole da kroz pas igru dođu do šanse, a naše dosadašnje mečeve karakterisalo je i mnoštvo prilika. Naš stil se zna, ne samo protiv Grblja i ne samo na našem terenu - igramo isključivo napadački i na pobjedu. U dresu mlade reprezentacije povrijedio nam se Lončar, a ni Mijušković neće moći da nastupi. No, zadnja vezna linija nam neće biti oslabljena jer se oporavio Rade Petrović. Uz to, nemamo pritisak da moramo juriti rezultat pa ni razloga da pravimo greške", kazao je kapiten Mladosti Aleksandar Šofranac.

Interesantno da su Grbljani u dosadašnjem dijelu sezone uspješniji na gostujućim terenima...

"Tako se namjestilo, bili smo kompletniji na mečevima koje smo igrali na strani. U prošlom meču sa Petrovcem stvarali smo šanse, a protivnik nas kažnjavao za promašaje. Oslabljeni smo, jer nemaju pravo nastupa Nikola i Špiro Radulović, te Vuković i Janković, dok su povrijeđeni Stijepović i Goran Jovanović. No, iako ne možemo da izvedemo najjači sastav, pokušaćemo da u otvorenoj igri dođemo do povoljnog rezultata protiv Mladosti. Domaćin ima prepoznatljiv stil igre nezavisno od toga da li igra kući ili na strani. Očekujem kvalitetnu utakmicu, daj bože da nastavimo pozitivnu seriju na gostovanjima", rekao je Zoran Tripković, trener Grblja.

Mladost - Grbalj

Podgorica - Stadion Mladosti. Sudija: Darko Kovačević (Golubovci). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Željko Pavićević (Podgorica). Početak u 15 časova.

Mladost (4-4-2): Marčelja - Živković, Lakić, Šofranac, Tomić - Petrović, Martinović, Đurišić, Merdović - Savićević, Rašović.

Grbalj (4-4-2): Radulović - Mikijelj, Carević, Simunović, A. Jovanović - Mićić, Milojko, Kljajević, Bećirović - Pepić, Milić.

Bonus video: