Teri: Važan je plasman na Euro

"Svakako da smo pomalo razočarani, poslije vođstva od 2:0 ovaj remi i nije nešto što može da nas zadovolji", rekao je kapiten Džon Teri.
0 komentar(a)
Džon Teri, Foto: Reuters
Džon Teri, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.10.2011. 23:08h

Kapiten Džon Teri je žalio što Albion nije ostvario trijumf u Podgorici, ali je ipak podvukao da je cilj ispunjen, jer se Engleska plasirala na Evropsko prvenstvo.

"Svakako da smo pomalo razočarani, poslije vođstva od 2:0 ovaj remi i nije nešto što može da nas zadovolji. Ipak, plasirali smo se na Evropsko prvenstvo, to je ono što smo željeli. Možda nas je večeras poremetio i prvi gol koji smo primili u samom finišu prvog poluvremena", rekao je kapiten Džon Teri.

Otkrio je i šta je igračima rekao Fabio Kapelo na poluvremenu.

"Upozorio nas je da je sve vjerovatno bilo suviše lako u prvom dijelu igre. Dozvolili smo Crnoj Gori da se razigra i, nažalost, primili smo gol u posljednjem minutu".

Albion je plasman na Euro obezbijedio fantastičnim učinkom u gostima - jedino ga je Crna Gora zakinula za dva boda.

"Nismo odigrali nijedan lak meč u gostima u kvalifikacijama, ni ovaj nije bio izuzetak. Međutim, imali smo utakmica koje smo odigrali odlično, kao onu u Švajcarskoj. I zaista, možemo da budemo zadovoljni, jer mislim da smo napredovali od Svjetskog prvenstva gdje se nismo proslavili",istakao je Teri.

Bonus video: