Kapelo: Anži me nije zvao, Crna Gora u prvom planu

Prije nego što počnem da razmišljam o ljetu, treba da mislim o tome kako da kvalifikacije završimo na prvom mjestu - objasnio Italijan
0 komentar(a)
Kapelo_1, Foto: REUTERS
Kapelo_1, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.10.2011. 11:43h

Selektor Engleske Fabio Kapelo demantovao je medijske navode da će preuzeti mjesto trenera Anžija, možda, već na kraju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Klub u vlasništvu prebogatog Selejmana Kerimova ne štedi novac za dovođenje pojačanja, a posljednji dokaz je transfer Samujela Eto'a iz Intera, koji će kamerunskom napadaču donijeti oko 20 miliona eura po sezoni.

Kerimov je nedavno otpustio trenera Gadžija Gadžijeva i sada traži njegovog nasljednika.

U igri je bio bivši menadžer Čelzija Avram Grant, ali do dogovora nije došlo.

Kapiten Roberto Karlos i pomoćni trener Andrej Gordejev privremeno vode ekipu.

"Sada sam maksimalo fokusiran na utakmicu protiv Crne Gore. Niko me nije zvao iz Rusije i zaista sam bio iznenađen kada sam to pročitao. Takođe, vidio sam svoje ime kako se spominje uz Inter, pa i druge klubove, a sada i uz Anži. Odgovor je uvijek isti. Zaista sam fokusiran na svoj posao i na odlazak na Evropsko prvenstvo", rekao je Kapelo.

Italijanu na nakon kontinentalnog šampionata ističe ugovor sa Fudbalskim savezom Engleske.

"Prije nego što počnem da razmišljam o ljetu, treba da mislim o tome kako da kvalifikacije završimo na prvom mjestu. Tek nakon toga razmišljaću i razgovarati o svojoj budućnosti na klupi Engleske", zaključio je Kapelo.

Bonus video: