Lovćen želi prvijenac, Beranci da pokvare planove domaćinu

"Ukoliko pobijedimo Berane i dalje nas očekuje grčevita borba za opstanak u ligi", kaže Dejan Bogdanović, kapiten Lovćena.
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.09.2011. 06:58h

Fudbaleri Lovćena pokušaće danas protiv Berana da dođu do prve prvenstvene pobjede.

"Pobjeda i jedino pobjeda je rezultat na koji će Lovćen danas ići. Iako smo izgubili u prošlom meču sa Zetom i to ubjedljivo, ipak mislim da je viđen pomak u našoj igri. Moramo taktički potpuno da se korigujemo i u potpunosti promijenimo način igre, kako bismo konačno slavili. Ukoliko pobijedimo Berane i dalje nas očekuje grčevita borba za opstanak u ligi", kaže Dejan Bogdanović, kapiten Lovćena.

Sa druge strane, i Beranci sa dosta motiva očekuju današnje gostovanje u prijestonici.

"Trgli smo se nakon trijumfa nad Dečićem, a nećemo se predati ni protiv Lovćena niti u bilo kom drugom meču. Lovćen je stabilan prvoligaš, ali vjerujem da ćemo ostaviti dobar utisak, te da možemo da ostanemo neporaženi", kaže Slobodan Đukić, trener Berana.

Lovćen je jedini tim koji nije zabilježio pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone...

"Nadam se da će tako ostati i nakon meča sa nama", rekao je Đukić.

U tim se vraća Rajković koji je očistio parne kartone, dok su Tomović, Radović, Grdinić i Cimbaljević van stroja zbog povreda.

Lovćen - Berane

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Šeko Šabotić (Tuzi), Željko Pavićević (Podgorica). Početak u 15.30 časova.

Lovćen (4-4-2): Bajković - Mirković, Radunović, Ćetković, Stanojević - Bogdanović, A. Pejaković, Perović, Kaluđerović (I. Pejaković) - Banović, Radović.

Berane (4-2-3-1): Aković - Rajković, Lutovac, Vučinić, Peličić - Šćekić, Babača - Raičević, Zejnilović, Bojović - Lalević.

Bonus video: