Gomes umjesto Toresa?

Španski reprezentativac je protiv Mančester junajteda prekinuo crnu seriju, ali je meč na „Old trafordu“ je završio užasno, jer je sa sedam metara je promašio prazan gol
0 komentar(a)
Mario Gomes i Fernando Tores, Foto: Beta/AP
Mario Gomes i Fernando Tores, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.09.2011. 10:04h

Ako Fernando Tores ne uđe u formu u naredna dva mjeseca, Andre Viljaš-Boaš ima spremnu alternativu - želi Marija Gomesa. Tako bar tvrdi engleski tabloid „Dejli star“.

Španski reprezentativac je protiv Mančester junajteda prekinuo crnu seriju, ali mu je to bio tek drugi gol u 24 utakmice za „plavce“. Utakmicu na „Old trafordu“ je završio užasno - nakon što je izbjegao ofsajd zamku i zaobišao Davida de Heu, sa sedam metara je promašio prazan gol.

Izgleda da ga je to gurnulo u depresiju, pa je mladi portugalski trener samo mogao da konstatuje da ne zna kako će taj promašaj uticati na njegovog igrača.

Ukoliko se ne trgne, Čelzi će već u januaru pokušati da dovede Gomesa i ponuditi 34 miliona funti, nešto više nego što su Bavarci platitli Štutgartu 2009. godine (35 miliona eura).

Navodi se da Gomes ima mnogo više sigurnosti pred protivničkim golmanima, jer je ove sezone postigao osam golova na pet utakmica.

Ujedno, prošle sezone je bio najbolji strijelac Bundes lige sa 28 golova.

Bonus video: