Real izgubio od Levantea, het-trik Radamela Falkaa

Levante slavio sa 1:0 protiv vicešampiona, Kolumbijac je dao prva tri pogotka za Atletiko...
0 komentar(a)
Kedira, Foto: REUTERS
Kedira, Foto: REUTERS
Ažurirano: 18.09.2011. 19:12h

Real više nije ispred Barselone, kiks u Levanteu (prvi u sezoni) je došao u momentu koji nikako ne odgovara Žozeu Murinju - samo dan nakon što je krenuo u polemike sa Pepom Gvardiolom u kojoj je ironično rekao „da će Real da se bori za opstanak ove sezone”...

Madriđani su zaustavljeni u Valensiji, Levante je slavio sa 1:0 u meču u kojem Real nije ličio na sebe. Pogotovo od momenta kada je Sami Kedira u 40. minutu dobio drugi žuti karton.

Mašina koja melje sve rivale u Španiji od tog trenuka je prestala da postoji, a Levante je veliki prostor u napadu iskoristio u 68. minutu nakon što je Kone iskoristio kontranapad.

"Bili smo pomalo naivni, upali smo u zamku simulacija i Kedira je dobio crveni karton. Bili smo nakon toga dosta spori, bilo je teško da se postavimo kako treba na terenu", rekao je Murinjo.

Murinjo tako ni drugi put zaredom nije pobijedio na stadionu „Sijudad de Valensija”, jer je u januaru ove godine na istom terenu izgubio sa 2:0. „Merengesima” nije pomogao ni uzalak rovitog Kristijana Ronalda.

Atletiko Madrid je došao do prve pobjede u sezoni (nakon remija i poraza), a za slavlje na „Kalderonu” protiv Rasinga je morao da se pobrine Radamel Falkao, koji je upisao prvi het-trik u dresu „kolčonerosa”.

Kolumbijac je dao prva tri pogotka za Madriđane, a konačnih 4:0 je postavio Adrijan.

Rajo Valjekano je slavio u gostima protiv Hetafea (1:0, gol Mičua), a crnogorski napadač Andrija Delibašić je u dresu „pčelica” bio na terenu posljednjih 15 minuta.

Saragosa je savladala Espanjol sa 2:1, a dvostruki strijelac je bio Luis Garsija.

Bonus video: