Beranci žele prvijenac pred svojim navijačima

"Biće teško, ali sve sem pobjede je loš rezultat po nas", rekao je Marko Lalević, kapiten Berana.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2011. 07:13h

Beranci priželjkuju prvi trijumf pred svojim navijačima. Izabranici Slobodana Đukića svjesni su, međutim, da ih čeka težak zadatak protiv Dečića koji je takođe osvojio samo tri boda u dosadašnjih šest kola.

"Naredna utakmica je jedna od najvažnijih za nas. Mislim da bismo pobjedom ušli u mirnije vode, da bismo bili blizu da ostvarimo plan u prvom dijelu sezone. Oslabljeni smo neigranjem Cimbaljevića, Tomovića, Radovića i Grdinića, ali ko god istrči na teren spreman je da pruži maksimum. Biće teško, ali sve sem pobjede je loš rezultat po nas", rekao je Marko Lalević, kapiten Berana.

I Dečiću su bodovi mnogo bitni, naročito nakon poraza od Zete pred svojom publikom u prošlom kolu.

"Neuobičajeno je da Dečić izgubi dvije utakmice kući, a upravo to se desilo u posljednjih šest kola. Zato je i samopouzdanje igrača poljuljano, tako da moramo što prije doći do pobjede. Iako je u duelima sa Beranama tradicija na našoj strani, a uz to će i teren biti dobar, ne zavaravamo se. Znamo da ćemo morati da se dobro potrudimo, a bili bismo zadovoljni i bodom pošto domaćin ima kvalitetnu i uigranu ekipu. Dugo igraju zajedno, to je njihova prednost. Neću moći da računam na povrijeđene Ramovića i Živkovića, ali vrijedno smo radili i pripremali se za ovaj duel, pa se nadamo dobrom rezultatu", kazao je Mladen Vukićević, trener Dečića.

Berane - Dečić

Berane – Gradski stadion. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Dragan Vujović (Cetinje), Nikola Razić (Podgorica). Početak u 16 časova.

Berane (4-2-3-1): Aković - Rugovac, Peličić, Vučinić, Lutovac - Šćekić, Babača - Isljami, Zejnilović, Raičević - Lalević.

Dečić (4-2-3-1): Drešević - Begović, Radulović, Vučković, Nelević - Popović, Ajković - Pepić, Milić, Lekić – Đoković.

Bonus video: