Domaćin priželjkuje rani gol

"Želimo novi trijumf koji bi nas dodatno približio cilju i uradićemo sve što je u našoj moći da dođemo do njega", istakao je prvotimac Petrovca Bojan Golubović.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2011. 07:28h

Na krilima dobre igre i pozitivnog rezultata na teškom gostovanju u Budvi, Petrovčani dočekuju naredno iskušenje na domaćem terenu. Pobjeda u duelu sa kvalitetnom i organizovanom ekipom Bokelja se nameće kao imperativ, a želja i volja kod svih igrača da izbrišu lošu epizodu iz nedavnog Kup okršaja protiv Brskova (0:0) je i više nego jasna.

Još uvijek bez Mikijelja (koji je i dalje na probi u Indoneziji) te Mihailovića koji zbog povrede lože nije nastupio u srijedu, izabranici Milorada Malovrazića ofanzivnim pristupom pokušaće da uknjiže tri nova boda.

"Ne očekuje nas lak posao i svjesni smo te činjenice. Moramo se potruditi da gol postignemo u ranoj fazi i samim tim olakšamo posao u nastavku igre. Bokelj je ekipa koja je sastavljena od kvalitetnih pojedinica ali je njihovo najjače oružje je jak kolektivni duh. Želimo novi trijumf koji bi nas dodatno približio cilju i uradićemo sve što je u našoj moći da dođemo do njega", istakao je prvotimac Petrovca Bojan Golubović.

Ni gosti, međutim, nisu bez ambicija. Trener Bokelja Slobodan Drašković odmarao je protiv Budućnosti u srijedu nekoliko prvotimaca, pa prvenstvo ostaje prioritet u odnosu na Kup uprkos ubjedljivoj pobjedi protiv lidera (3:0).

"Svi su spremni, osim povrijeđenog Kašćelana, tako da u maltene najjačem sastavu idemo u Petrovac da pokušamo da osvojimo bodove. Čeka nas teško gostovanje, jer znamo koliko je Petrovac neugodan domaćin. Ipak, daćemo sve od sebe da makar ne izgubimo, što bi se nakon dvije vezane pobjede, protiv Berana u prvenstvu i Bokelja u Kupu, svakako uklopilo u našu priželjkivanu seriju", kaže napadač Kotorana Luka Bakoč.

Petrovac - Bokelj

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Dražen Petrić (Pljevlja). Pomoćnici: Dejan Pajović (Cetinje), Milutin Đukić (Cetinje). Početak u 16 časova.

Petrovac (4-3-3): Popović - Radulović, Graovac, Mrvaljević (Mihailović), Grbović - Golubović, Šofranac, Jovanović - Muhović, Zvicer, Živković (Vujačić).

Bokelj (4-3-2-1): Petković - Pavićević, Videkanić, Todorović, Kašćelan - Arsenijević, Bojić, Stojanović - Bakoč, Banda (Kaluđerović) - Vujović.

Bonus video: