Sutjeska misli samo na tri boda

Optimizam dominira i u igračkom i u stručnom štabu Sutjeske koja u meč ulazi bez kadrovskih problema.
0 komentar(a)
sutjeska, Foto: Luka ZEKOVIĆ
sutjeska, Foto: Luka ZEKOVIĆ
Ažurirano: 10.09.2011. 09:46h

Izabranici Dragana Lacmanovića nastavak prvenstva dočekuju gladni novih pobjeda. Ambicija Nikšićana uoči današnjeg susreta protiv Grblja je jasna – samo tri boda mogu zadovoljiti apetite prvoligaša sa Bistrice.

Optimizam dominira i u igračkom i u stručnom štabu Sutjeske koja u meč ulazi bez kadrovskih problema. A nakon što su u prošlom kolu osvojili prvi bod na strani, može se očekivati da nastave sa osvajanjem bodova pred domaćom publikom.

"Grbalj u svojim redovima ima kvalitetne i dokazane fudbalere na koje posebno moramo obratiti pažnju. Svakako da ih respektujemo, ali ih se ne plašimo. Mislim da smo pauzu u prvenstvu dobro iskoristili, a najbolji sud daće rezultati. Grbalj je ekipa koja zna da se nadigrava, tako da očekujem bespoštednu borbu na svim djelovima terena. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo kao na startu prvenstva – borbeno i disciplinovano".

"Evidentno je da smo podigli nivo fizičke spreme, što je izuzetno važno pred iskušenja koja nas očekuju. Do kraja mjeseca zbog obaveza u Kupu igraćemo u ritmu srijeda – subota, ali u ovom trenutku mislimo samo na Grbalj, jer je prva utakmica uvijek i najvažnija. Pozivam publiku da dođe u što većem broju jer nam je podrška navijača najvažnija", kazao je Milorad Krivokapić, defanzivac Nikšićana.

Grbljani takođe dosta ambiciozno iščekuju gostovanje na stadionu kraj Bistrice.

"Pokušaćemo da izborimo pozitivan rezultat, da osvojimo bod ili sva tri. Probaćemo, dakle, da nadoknadimo to što smo olako izgubili dva boda protiv Lovćena u prošlom kolu. S obzirom na sve probleme koji su je pratili, Sutjeska je počela novu sezonu mimo očekivanja, ali radi se o dobroj ekipi koja ima i kvalitetnog trenera. Mi, međutim, moramo da pokušamo da obezbijedimo povoljan rezultat pogotovo što u naredna dva meča igramo sa Rudarom i Mogrenom", kazao je Zoran Tripković, trener Grblja.

Grbljani ne mogu da računaju na povrijeđene Kljajevića i Bećirovića.

Bonus video: