Džudović ipak ne igra

Za Crnu Goru će nastupiti na golu Božović, u odbrani Zverotić, Savić, Batak i Balić, u veznom redu Drinčić, Peković i Vukčević, te u napadu Đalović, Vučinić, Jovetić.
0 komentar(a)
džudović, Foto: Savo Prelević
džudović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.09.2011. 12:36h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Iako je sinoć na “Kardif sitiju” odradio kompletan jednočasovni trening, defanzivac crnogorske reprezentacije Miodrag Džudović neće biti u sastavu za večerašnji duel sa Velsom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Džudović je ovu informaciju potvrdio novinarskoj ekipi, koju je sreo u šetnji Kardifom.

Time je jedna od najčvršćih odbrana u kvalifikacijama dodatno oslabljena, pošto su zbog povreda i suspenzija za ovaj meč otpali Pavićević i Baša, dok će roviti Jovanović početi za klupe.

Iako neće biti na terenu, Džudović je pozirajući ispred srednjovjekovnog dvorca u Kardifu, sa isukanim mačem, poslao valjda najbolju poruku pred večerašnju utakmicu. Crna Gora će i bez njega pokušati da ukroti "zmajeve" i napravi ogroman korak ka Evropskom prvenstvu.

Za Crnu Goru će nastupiti na golu Božović, u odbrani Zverotić, Savić, Batak i Balić, u veznom redu Drinčić, Peković i Vukčević, te u napadu Đalović, Vučinić, Jovetić. Jedina promjena moguća je na lijevom beku, na kojem je sinoć Kranjčar paralelno isprobavao Balića i Vlada Božovića.

U Kardifu je prijatno vrijeme, oko 17 stepeni sa blagim vjetrom, pa treba očekivati idealne uslove za igre.

Utakmica na stadionu "Kardif siti" počinje u 20.45 časova po našem vremenu.

Bonus video: