Džudović još pod znakom pitanja

"Nema više bolove i osjeća se dobro, a testovi opterećenja reći će da li može da igra", rekao je za sajt Fudbalskog saveza Crne Gore doktor reprezentacije Ilija Ašanin.
0 komentar(a)
džudo, Foto: Savo Prelević
džudo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.08.2011. 08:13h

Miodrag Džudović i sinoć je odradio individualni trening, odvojeno od ekipe. Defanzivac Spartak Naljčika trčkarao je i istezao se pod nadzorom pomoćnog trenera Ali Reze Marzbana. U medicinskom timu reprezentacije vlada umjereni optimizam povodom oporavka stamenog štopera, mada je njegov nastup u Kardifu još pod znakom pitanja.

“Urađeni su pregledi i magnetna rezonanca i nađeno je istegnuće mišića natkoljenice. Nalazi se u programu tretmana za tu vrstu povrede. U zavisnosti od toga kako se bude osjećao u naredna dva dana imaćemo konačan stav da li može da nastupi na utakmici sa Velsom. Nema više bolove i osjeća se dobro, a testovi opterećenja reći će da li može da igra".

"Oporavlja se brzo i postoji realan optimizam da će biti spreman za utakmicu”, rekao je za sajt Fudbalskog saveza Crne Gore doktor reprezentacije Ilija Ašanin.

Bonus video: