Grbalj protiv Lovćena: Kako izaći na kraj s vrućinom?

"Problem za igrače oba tima predstavljaće velika vrućina, ali vjerujem da možemo da osvojimo tri boda", dodao je Tripković.
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2011. 08:13h

Sa prosječnim učinkom u dosadašnja četiri kola (pobjeda, remi i dva poraza), Grbljani će pokušati da pobjedom protiv Lovćena konačno krenu na pravi put.

Trijumf u srijedu protiv Igala u Kupu nakon izvođenja penala koštao je Grbljane i živaca i neočekivanih problema u ekipi, jer su van stroja povrijeđeni Nikola Radulović i Dušan Mićić.

"Teško da ću na njih moći da računam na današnjoj utakmici, ali sreća pa dolazi pauza pa će imati vremena da se oporave za naredno kolo", kaže trener Zoran Tripković.

Njegova očekivanja su, jasno, pobjednička, kao i uvijek kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu.

"Imamo mlad tim, sastavljen od fudbalera koji su željni afirmacije, pa motiva neće nedostajati. Problem za igrače oba tima predstavljaće velika vrućina, ali vjerujem da možemo da osvojimo tri boda", dodao je Tripković.

Cetinjani imaju očajan učinak nakon prva četiri kola, osvojili su samo bod, stoga će biti pod imperativom u svakom narednom meču.

"Mislim da u dosadašnjim kolima rezultat nije ispratio igru, jer je to na terenu izgledalo mnogo bolje nego što pokazuje tabela. Tu ne računam posljednji meč protiv Mladosti koji je bio definitivno najgori od kada sam ja trener i nadam se da je u pitanju bio loš dan. Pobijedili smo Drezgu u srijedu u Kupu i nadam se podigli na psihološkom planu. Imaćemo dobar teren u Grblju i vjerujem u pozitivan rezultat. Pod tim podrazumijevam i bod, ali svakako ćemo ići na pobjedu", kaže Marko Marković, trener Lovćena.

Bonus video: