I Samir Nasri stigao na Istlends

Nasri je jutros trenirao sa ekipom Arsenala koja je u Udinama, a kada ga Arsen Venger nije uvrstio u tim za meč sa Udinezeom postalo je jasno da je transfer dogovoren...
0 komentar(a)
Nasri, Foto: REUTERS
Nasri, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.08.2011. 16:46h

Roberto Manćini je prije dva dana najavio da je posao blizu kraju, čak je i poželio da Samira Nasrija ima što prije na treninzima, a čelnici Mančester sitija su se potrudili da mu ispune sve želje.

Tako je Nasri danas dogovorio sve detalje oko prelaska u Siti, a Arsenal će, kako je najavljeno, od „građana” da dobije 28 miliona eura.

Nasri je jutros trenirao sa ekipom Arsenala koja je u Udinama gdje je čeka revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, a kada ga Arsen Venger nije uvrstio u tim za tu utakmicu postalo je jasno da je transfer dogovoren.

Sjajni vezista bi sjutra trebalo da prođe medicinske preglede i da potom potpiše ugovor sa novim klubom.

Arsenal je tako u samo nekoliko dana izgubio dva ključna igrača (nakon prodaje Seska Fabregasa Barseloni), a kada su novinari upitali Vengera zašto je čekao sam kraj prelaznog roka da bi pustio nezadovoljne igrače, ovaj je odgovorio:

"Samo ste zaboravili jednu stvar - nije sve zavisilo od Arsenala. Željeli smo sve da riješimo odavno, još na startu ljeta, ali to nije bilo moguće. Ne pitamo se samo mi", kazao je Venger.

Nasri će tako da postane četvrto pojačanje Sitija ovog ljeta - prije njega su stigli Serhio Aguero, Stefan Savić i Gael Kliši.

Manćini je, dakle, dobio sve što je želio od prebogatih Arapa kada je prelazni rok u pitanju, sada se očekuje da i Italijan dokaže da je kalibar da napada trofeje sa klubom sa Istlendsa.

Bonus video: